Life

Reacția neașteptată a Biancăi Drăgușanu după atacurile Dariei Raionova pe Instagram

09.11.2020 | 11:11
Reactia neasteptata a Biancai Dragusanu dupa atacurile Dariei Raionova pe Instagram
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se află într-o perioadă dureroasă, după ce s-a despărțit definitiv de Alex Bodi, care la două săptămâni de la separarea de blondă a cerut-o de nevastă pe milionara din Londra. Atacurile între cele două dive au apărut rapid pe Instagram, iar ultima postare a rusoaice o comentează intens pe fosta prezentatoare tv. Reacția Biancăi Drăgușanu în acest context este neașteptată.

După aproape 3 ani de relație cu năbădăi, spunem cu năbădăi pentru că a culminat cu mai multe episoade de bătaie și scandaluri, implicată fiind, un moment dat, chiar și mama blondei, relație care a culminat cu un certificat IML, Bianca Drăgușanu este din nou în centrul atenției, iar cel mai nou scandal îl are în prim plan tot pe cel care i-a fost soț, apoi iubit, iar acum străin.

ADVERTISEMENT

Între cele două femei pe care Alex Bodi le-a iubit de câteva luni în același timp s-a aprins un mic război. Bianca Drăgușanu a făcut-o purcică pe Daria Radionova, iar bruneta i-a lăsat un mesaj acid vedetei pe Instagram.

Mesajul rusoaicei pentru Bianca Drăgușanu

„Nu vreau să mă cobor la nivelul acestei femei, nu vreau să insult pe nimeni, nu sunt așa educată și sunt mai presus de toate astea. Dar vreau să spun că tot ceea ce arată e stupid și amuzant.

ADVERTISEMENT

Caută niște mizerii, expune ceva, scrie și vorbește despre mine. Pentru ce? Lasă să-și amintească trecutul său și tot ceea ce a trecut prin ea și cine a trecut prin ea. Lasă să-și vadă fotografiile și viața. Acolo ai ce vedea de râs. Oprește-te, privește înapoi și vei trage concluzii. Mizeria ta nu va ajunge la mine, vei rămâne doar pătată”, a scris Daria Radionova pe Instagram, mesaj destinat Biancăi Drăgușanu.

Culmea este reacția Biancăi Drăgușanu, care, ca niciodată, vrea să stingă acest conflict. Noi am contactat-o pe blondă, însă aceasta s-a abținut de la comentarii. Mai mult, vedeta tv a șters inclusiv postările în care o jignea pe Daria, toate pozele cu Alex Bodi, de parcă cei doi nu mai există în viața ei, ignorând situația totalmente.

ADVERTISEMENT

Fosta prezentatoare tv nu vrea să mai audă de Bodi

Sursele noastre spun că Bianca Drăgușanu s-a resemnat cu gândul că Alex Bodi nu mai face parte din viața ei, chiar dacă ultimele evenimente au șocat-o, în primă fază, și nu mai dorește să aibă nicio legătură cu el. Bianca Drăgușanu nu a dorit să comenteze ultima despărțire de Alex Bodi, menționând doar că are viața înainte și gândul ei este în cu totul altă direcție.

„Nu mă interesează subiectul. Trecutul este trecut, nu vreau să declar nimic despre nimeni, eu îmi văd pur și simplu de viața mea, vreau să fiu lăsată în pace”, este reacția neașteptată a Biancăi Drăgușanu, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, Alex Bodi se declară fericit cu Daria Radionova, iar sursele noastre susțin că în cazul afaceristului, viața s-a schimbat peste noapte, trăind intens relația cu Daria Radionova, pe care chiar dorește să o ia de nevastă. Cei doi se află în București, milionara fiind cazată la unul dintre cele mai scumpe hoteluri din țară.

ADVERTISEMENT