Life

Reacția neașteptată a lui Teo Trandafir după sărutul lui Cătălin Botezatu cu Loredana Groza: ”Dacă vrei să iasă cu păruială, spune-mi”

Teo Trandafir a aflat și ea de sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza și nu a putut să se abțină. Vedeta a avut o reacție complet neașteptată.
14.12.2022 | 14:42
Reactia neasteptata a lui Teo Trandafir dupa sarutul lui Catalin Botezatu cu Loredana Groza Daca vrei sa iasa cu paruiala spunemi
Teo Trandafir reacționează după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un nou eveniment a șocat lumea mondenă în urmă cu o săptămână și a devenit viral în scurt timp.

Cum a reacționat Teo Trandafir după sărutul dintre Cătălin Botezatu și Loredana Groza

Cătălin Botezatu și-a serbat ziua de naștere, iar prezentă la eveniment a fost și Loredana Groza. După cum știm, în ultima vreme, celebra cântăreața a devenit mai nonconformistă, iar asta s-a văzut și la aniversarea designerului.

ADVERTISEMENT

Cei doi au făcut un adevărat show, iar în timpul momentului artistic, au ajuns chiar se și sărute, lucru care a uimit pe toată lumea. Imaginea a devenit virală la scurt timp pe internet, generând un val de reacții.

În realitate, cei doi sunt buni prieteni, după cum povestește chiar designerul. Acesta a vorbit Teo Trandafir despre cele întâmplate la petrecerea de ziua sa și se pare că vedeta de la Kanal D a avut o relație complet neașteptată.

ADVERTISEMENT

Să nu uităm că cei trei se cunosc destul de bine, drept urmare, Teo Trandafir a simțit nevoia să intervină.

”Am senzația că mă traduci cu Loredana, pentru că am văzut niște imagini în care erați destul de apropiați. Dacă vrei să iasă cu păruială, tu spune-mi!”, i-a spus vedeta lui Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

Designerul s-a simțit nevoit să dea câteva explicații. Acesta susține că o cunoaște pe Loredana Groza de ani buni și că acesta este și motivul pentru care a invitat-o la ziua sa.

Adevărul despre sărutul lui Cătălin Botezatu cu Loredana Groza

De asemenea, el a mai povestit că nu e prima oară când cei doi fac show împreună, doar că de această dată lucrurile au fost mai intense.

ADVERTISEMENT

”Măi, pe Loredana nu te poți supăra. Este o artistă, este desăvârșită, o cunosc de atâția ani, iubesc ceea ce face.

Am invitat-o la ziua mea, a zis: ”Vin cu mare drag”. După care a zis: ”Cânt”. Este minunată!”, a dezvăluit Botezatu.

Teo Trandafir a continuat discuția și a mai spus că nu e prima oară când cei doi sunt atât de apropiați. Pe de altă parte, Cătălin Botezatu a avut un răspuns șocant.

Acesta susține că o pupă pe buna sa prietenă din dragoste și că nu îi pasă de interpretările care au loc în spațiul public, legate de comportamentul lui.

”Eu o pup cu dragoste. Și pe tine să știi că te pot pupa cu aceeași dragoste, a nu se interpreta… Și dacă se interpretează ce? Suntem liberi, nu dăm socoteală”, a mai completat designerul.

Și nu e prima oară când acesta amintește de sărutul cu Loredana Groza. Anterior, Cătălin Botezatu a mai făcut câteva dezvăluiri picante referitoare la acea seară.

ADVERTISEMENT