Sport

Reacția nervoasă a lui Constantin Budescu din finalul meciului cu Farul. Cum l-au scos din sărite coechipierii

Constantin Budescu a cedat nervos în finalul meciului cu Farul de la Ovidiu și a țipat la colegii săi.
05.11.2021 | 16:34
Reactia nervoasa a lui Constantin Budescu din finalul meciului cu Farul Cum lau scos din sarite coechipierii
ADVERTISEMENT

Mijlocașul FCSB-ului a fost introdus pe teren în minutul 85 al partidei de la Ovidiu și a dat un adevărat recital cu pasele sale cu exteriorul.

Budescu nu a mai fost titular ca în meciul cu FC Argeș însă s-a văzut o schimbare în jocul echipei lui Edi Iordănescu de cum a intrat pe teren.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu, scos din sărite de colegii săi în finalul meciului cu Farul Constanța

Constantin Budescu a avut poftă mare de joc în meciul cu Farul Constanța chiar dacă a intrat doar pe final. De altfel, în cele 450 de meciuri din cariera sa, niciodată nu a jucat doar în ultimele cinci minute.

Echipa lui Edi Iordănescu a reușit să obțină trei puncte mari în deplasarea cu Farul Constanța și s-a oprit la doar șase puncte de rivala CFR Cluj cu o etapă înainte de finalul turului de campionat.

ADVERTISEMENT

FCSB a înscris un gol norocos și a ținut cu dinții de rezultat până în prelungiri. Încercând să conserve rezultatul, jucătorii au tras de timp în minutele de prelungire, ceea ce l-a scos din minți pe fotbalistul de 32 de ani.

În minutul 90+1 Budescu a vrut să execute o lovitură liberă care fi putut să îi scape de emoțiile finalului de meci pe băieții lui Edi Iordănescu, însă în careu se afla doar Ianis Stoica, un fotbalist de 1,80 metri înălțime. Adrian Șut și Andrei Cordea erau la marginea careului de 16 metri.

ADVERTISEMENT

Momentul în care Budescu a răbufnit: „Hai, mă, să jucăm fotbal! Dă-o-n p…a mea!”

Constantin Budescu a fost iritat de impasibilitatea colegilor săi, iar reacția lui nervoasă s-a auzit și pe transmisia meciului: „Hai, mă, să jucăm fotbal! Dă-o-n p…a mea!”.

Faza nu a avut sorți de izbândă ținând cont că mijlocașul ofensiv nu a avut cui să îi centreze și mingea a fost respinsă.

ADVERTISEMENT

Constantin Budescu are șase meciuri în acest sezon pentru FCSB și a reușit golul în victoria împotriva celor de la Chindia Târgoviște. La 32 de ani, este evaluat conform transfermarkt la 1,5 milioane de euro.

Edi Iordănescu a explicat de ce Budescu a jucat atât de puțin: „A venit după o pauză foarte lungă”

Edi Iordănescu a explicat că Budescu a revenit după mai multe probleme medicale și nu a vrut să riște să îl introducă din primul minut cu Farul. De altfel, mijlocașul a venit la FCSB fără o pregătire fizică bună și nu jucase de câteva luni: „Budescu a venit după o pauză foarte lungă, a intrat în procesul de pregătire, apoi a ieșit, acum a reintrat”.

Antrenorul FCSB-ului a explicat însă că are așteptări mari de la el și l-a lăudat pentru modul în care a intrat în meciul cu Farul: „E un jucător care, pentru mine, înseamnă enorm, l-am dorit foarte mult. Are răbdarea necesară să o ia pas cu pas.

El a reușit, în câteva minute, momente de geniu, e un jucător care ne va ajuta foarte mult. Toată lumea înțelege că este în slujba echipei”.


  • (P) Cota BETANO pentru FC Voluntari – FCSB: 2,18 este cota pentru „peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT