Fotbal intern

Reacţia nervoasă a lui Mircea Rednic după golul de cascadorii râsului primit de Penedo în Dinamo – CFR Cluj!

Autori: Andrei Trifan, Razvan Nicolae | 04.12.2018 | 21:17
Reacţia nervoasă a lui Mircea Rednic după golul de cascadorii râsului primit de Penedo în Dinamo - CFR Cluj!
Reacţia nervoasă a lui Mircea Rednic după golul de cascadorii râsului primit de Penedo în Dinamo - CFR Cluj

Mircea Rednic a avut o reacţie nervoasă după golul de cascadorii râsului primit de Jaime Penedo în Dinamo – CFR Cluj. “Câinii” sunt într-o situaţie ingrată şi au nevoie de un rezultat pozitiv împotriva campioanei României, însă prestaţia din prima repriză a meciului de marţi seară l-a scos din sărite pe antrenorul dinamoviştilor.

În minutul 35, Alexandru Păun i-a ridiculizat pe apărătorii dinamovişti şi a marcat primul gol al meciului. Reuşita fotbalistului a venit şi pe o greşeală a lui Jaime Penedo. Portarul panamez nu a apreciat cum trebuie distanţa dintre el şi bara porţii, iar mijlocaşul de 23 de ani l-a pedepsit. Mircea Rednic a izbucnit imediat şi a avut o ieşire nervoasă.

Reacţia lui Mircea Rednic după golul primit de Jaime Penedo în Dinamo – CFR Cluj: “Cascadorii râsului”

Imediat după ce Jaime Penedo a primit un gol demn de cascadorii râsului în minutul 35 al meciului Dinamo – CFR Cluj, Mircea Rednic s-a enervat şi a ţipat către staff-ul său. “Cascadorii râsului! Stăm și ne uităm, nicio reacție… Cum să iei, mă, gol de pe linie? Ne e frică să ieșim în ei! Cum să treacă pe acolo?!”, a fost reacţia lui Mircea Rednic surprinsă de reporterii FANATIK prezenţi la meci.

După ce a venit la Dinamo, FANATIK a aflat că Mircea Rednic vrea să renunţe la Jaime Penedo. Antrenorul de 56 de ani a fost dezamăgit de prestaţiile panamezului încă de la primele antrenamentele ale echipei şi îi caută un înlocuitor.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!