Life

Reacția Oanei Roman după ce a fost jignită de Serghei Mizil. “Dacă vorbesc de mine înseamnă că nu sunt nesemnificativă”

Serghei Mizil a jignit-o pe Oana Roman, iar aceasta a reacționat imediat. Vedeta spune că nu este deloc interesată de afirmațiile pe care le fac alții despre ea.
30.11.2021 | 16:48
Reactia Oanei Roman dupa ce a fost jignita de Serghei Mizil Daca vorbesc de mine inseamna ca nu sunt nesemnificativa
ADVERTISEMENT

Serghei Mizil a fost invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro Tv.

Afaceristul a acceptat să răspundă la mai multe întrebări incomode în cadrul rubricii Sosuri iuți.

Unul dintre răspunsurile sale a vizat-o pe Oana Roman, iar aceasta a reacționat imediat.

Reacția Oanei Roman după ce a fost jignită de Serghei Mizil. “Dacă vorbesc de mine înseamnă că nu sunt nesemnificativă”

Oana Roman a făcut primele declarații după ce Serghei Mizil a jignit-o în emisiunea lui Cătălin Măruță. Acesta a fost invitat să răspundă la mai multe întrebări în cadrul rubricii Sosuri iuți. Invitatul care refuză să dea răspunsul mănâncă picant.

ADVERTISEMENT

Omul de afaceri a decis să răspundă la toate întrebările, pentru că a susținut că nu are nimic de ascuns.

A reușit să facă însă o glumă neinspirată la adresa Oanei Roman. A fost întrebat cu ce vedetă și-ar dori să plece pe o insulă pustie, iar răspunsul a venit imediat.

ADVERTISEMENT

“Cu Adriana Bahmuțeanu, fără niciun pic de ezitare, că Oana Roman mă mânca. Punea muștar pe mine și mă alerga toata insula”, a spus Serghei Mizil în emisiunea lui Cătălin Măruță, de la Pro Tv.

Oana Roman a avut un mesaj pentru Serghei Mizil, dar și pentru alte persoane care o jignesc.

“Habar n-am despre ce vorbești și nici nu mă interesează. Pe mine de alții nu mă interesează. Dacă pe alții îi interesează despre mine înseamnă că nu sunt deloc nesemnificativă”, a declarat Oana Roman, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, Oana Roman a fost judecată de multe persoane pentru că avea probleme cu greutatea. Aceasta a slăbit uluitor și se menține într-o formă de invidiat.

Unul dintre cele mai mari conflicte le-a avut cu Oana Zăvoranu, după mai multe afirmații făcute de brunetă. Cele două vedete au ajuns la tribunal.

ADVERTISEMENT

“Doresc să vă informez pe această cale că instanțele de judecată au dispus, prin hotărâri judecătorești executorii, ce produc efecte imediate de la pronunțarea lor, obligarea Oanei Zăvoranu să înceteze orice fel de acțiuni denigratoare săvârșite împotriva mea.

Am așteptat decizia instanței pentru a arăta că nimeni nu poate încerca să distrugă, în mod nejustificat, imaginea, familia și reputația unei alte persoane fără consecințe”, spunea Oana Roman pe Instagram.

ADVERTISEMENT