Fotbal international

Reacția oficială a lui Real Madrid în scandalul lui Ronaldo: “Îi dăm în judecată”

11.10.2018 | 19:11
Reactia oficiala a lui Real Madrid in scandalul lui Ronaldo Ii dam in judecata

După ce în presa din Portugalia au apărut infornații potrivit cărora clubul Real Madrid l-ar fi forțat pe Cristiano Ronaldo să o plătească pe femeia care îl acuză de viol pentru a păstra tăcerea, oficialii de pe Santiago Bernabeu au reacționat printr-un comunicat în care transmit că vor da în judecată publicația Correio da Manha pentru că le-a adus prejudicii de imagine.

În acest moment este cert că Ronaldo a plătit-o pe Kathryn Mayorga cu suma de 375 de mii de euro pentru a păstra tăcerea în cazul de viol din 2009. Zilele trecute, presa din Portugalia a anunțat că starul lusitan ar fi fost forțat de Real Madrid să îi dea banii Kathrynei, pentru a nu risca un scandal mediatic ce ar fi putut aduce prejudicii de imagine. O ipoteză plauzibilă, în condițiile în care Ronaldo tocmai se transferase în Spania de la Manchester United și nimeni nu îi punea la îndoială calitățile tehnice.

Oficialii lui Real Madrid au reacționat în scandalul de viol în care este implicat Ronaldo

“Real Madrid C.F. anunță că a înaintat o acțiune legală împotriva cotidianului portughez Correio da Manha pentru publicarea unei informații complet false și care are menirea de a dăuna grav imaginii clubului nostru”, se arată în comunicatul publicat pe site-ul oficial al Realului.

Madrilenii susțin că nu au avut idee despre faptele descrise de jurnaliștii portughezi și nu au avut niciun fel de amestec în acest caz. Real Madrid a cerut rectificarea informațiilor publicate de Correio da Manha. Între timp, anchetatorii caută imaginile de pe camerele de supraveghere ale hotelului în care ar fi avut loc violul, imagini care ar putea face lumină în acest caz. Ronaldo susține în continuare că este nevinovat și anunță că este dispus să fie audiat prin videoconferință de autoritățile americane. De cealaltă parte, Kathryn Mayorga a cerut citarea unei rude de-ale lui Ronaldo, care ar fi fost în hotel în seara respectivă.