Fotbal intern

Reacția PCH după ce Meme Stoica a scandat anti-Dinamo alături de fani: “Smardoiul ne-a mai amenințat că vrea să trăiască într-o cutie de carton”

16.02.2020 | 09:32
Reactia PCH dupa ce Meme Stoica a scandat antiDinamo alaturi de fani Smardoiul nea mai amenintat ca vrea sa traiasca intro cutie de carton
Reacția PCH după ce Meme Stoica a scandat anti-Dinamo alături de fani: "Smardoiul ne-a mai amenințat că vrea să traiască într-o cutie de carton". Sursa foto: Facebook/PCH
ADVERTISEMENT

Derby-ul Dinamo – FCSB se încinge la nivelul celor două grupări de suporteri. După ce Mihai Stoica și galeria roș-albaștrilor au atacat ieri rivala, într-o întrunire ”fani-echipă” ca pe vremuri, cu scandări și cântece clasice, fanii din ”Ștefan cel Mare” au lansat, duminică, o contraofensivă puternică la adresa oficialului FCSB.

PCH reacționează după ce Meme Stoica a scandat anti-Dinamo alături de fani

Imaginile cu Mihai Stoica și fanii celor de la FCSB prezentate de FANATIK în cursul serii de sâmbătă au făcut rapid înconjurul tuturor mijloacelor media din țară.

ADVERTISEMENT

La doar câteva ore de la ofensiva roș-albastră, dinspre partea rivală a venit replica. Peluza Cătălin Hîldan a lansat un contraatac dur în direcția lui Mihai Stoica, cu o serie de ironii clasice.

”ATENȚIE, apelul publicat ieri nu se referă și la Plângăcioasa de la Rahova!

În urma reunirii de aseară a absolvenților de la “școala vieții” la baza de antrenament de pe Centură, revenim cu câteva precizări importante:

ADVERTISEMENT

1. ASTĂZI TREBUIE SĂ UMPLEM Inelul 3 și “Inelul” lărgit al măscăriciului!

2. NU ARUNCAȚI CU CARTOANE ÎN TEREN! Asta i-ar putea trezi amintiri plăcute lui Alifie.

Smardoiul gonflabil ne-a mai amenințat odată că vrea să trăiască într-o cutie de carton.

3. PRINDEȚI-VĂ DE UMERI și nu vă grăbiți când cântăm HITUL ANULUI: Ale, ale, aleooooo/ Galeria Dinamooo…”, a fost replica PCH pe Facebook.

PCH a făcut un apel la comportament civilizat la derby

Sâmbătă, într-un comunicat postat pe pagina de Facebook, Peluza Cătălin Hîldan le cerea suporterilor să aibă un comportament exemplar, mai ales că în tribune vor fi și investitori care își doresc să cumpere clubul Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Nu aruncați în teren cu niciun fel de obiecte! Nici măcar hârtie sau cartoane. Renunțați la orice manifestare rasistă! Florinel Coman, care a fost huiduit la ultimul meci direct, chiar este dinamovist”, se mai scrie în comunicat.

”Investitorii care vor să cumpere Dinamo au închiriat o lojă. Oamenii vin din altă cultură și nu trebuie să dăm dovadă de intoleranță și lipsă de respect.

ADVERTISEMENT

 nu compromitem tot ce am realizat până acum ca suporteri! Avem destui dușmani peste tot care abia așteaptă motive să lovească în noi”, se mai notează.

ADVERTISEMENT