News

Reacția plină de umor a Poliției Române după ce internauții și-au adaptat pozele de profil cu un om al legii care scrie amenzi

16.04.2020 | 14:30
Reactia plina de umor a Politiei Romane dupa ce internautii siau adaptat pozele de profil cu un om al legii care scrie amenzi
ADVERTISEMENT

Poliția Română a avut o reacție plină de umor după ce mai mulți internauți și-au adaptat pozele de profil cu un om al legii care scrie amenzi.

Reacția plină de umor a Poliției Române după ce internauții și-au adaptat pozele de profil cu un om al legii care scrie amenzi

În plină pandemie de coronavirus, polițiștii reprezintă o categorie socială extrem de solicitată. 24 de ore din 24, oamenii legii sunt pe străzi și au grijă ca Ordonanțele militare să fie respectate.

ADVERTISEMENT

Din activitatea lor nu lipsesc ”tradiționalele” amenzi. Date indică faptul că s-au acordat o multitudine de astfel de sancțiuni, care se ridică la câteva zeci de milioane de euro.

Nu puteau să lipsească din peisaj glumele făcute la adresa oamenilor legii în acest context. Recent, un polițist polonez care scrie amenzi a devenit popular printre internauți, după ce imaginea lui a fost decupată și atașată pozelor de profil de pe site-urile de socializare.

ADVERTISEMENT

Poliția Română a depistat această mișcare a românilor și a avut o reacție plină de umor pe pagina oficială de Facebook.

”Ne-am uitat pe net zilele astea și am văzut un polițist polonez care a descins în fotografiile de profil ale multor persoane. Avem de făcut câteva precizări:

ADVERTISEMENT
  1. 1. Apreciem sprijinul colegial primit, împreună putem face lucrurile mai bine.
  2. Nu avem normă de amenzi, dar în caz că termină procesele-verbale poloneze, îi dăm noi modelul românesc.
  3. Nu trebuie sa aibă lumânări la el, polițiștii nu împart lumină decât în propria familie.
  4. Primele cuvinte pe care ar trebui să le învețe sunt ,,Hristos a înviat”, ,,bună ziua” și ,,mulțumesc”.

PS: Apreciem umorul și înțelegem mesajul…avem colegi care au la profil o astfel de fotografie. Vă asigurăm că scopul nostru nu este să dăm amenzi și nici nu avem normă.”

ADVERTISEMENT

Poliția Română: ”Știm că majoritatea oamenilor sunt de bună credință”

În finalul postării de pe Facebook, cei de la Poliția Română devin serioși și afirmă că au încredere în buna credință a populației în această perioadă.

”Știm că majoritatea oamenilor sunt de bună credință și fac eforturi pentru a respecta restricțiile impuse pentru protejarea celor vulnerabili și le mulțumim pentru aceasta.

Ne dorim ca efortul pe care cu toții îl facem acum să fie unul cât mai scurt, iar când totul se va termina să îi avem pe toți cei dragi alături de noi.

Acest lucru ține de modul în care fiecare dintre noi reușește să pună interesul comunității din care face parte deasupra interesului personal.”, se mai arată în postare.

ADVERTISEMENT