Fotbal international

Reacţia presei din Spania după CFR Cluj – Sevilla 1-1 din Europa League: “En-Nesyri l-a salvat pe Lopetegui” / “Joc slab, rezultat mare”

20.02.2020 | 22:36
Reactia presei din Spania dupa CFR Cluj  Sevilla 11 din Europa League EnNesyri la salvat pe Lopetegui  Joc slab rezultat mare
ADVERTISEMENT

CFR Cluj – Sevilla 1-1 s-a jucat în manşa tur din 16-imile de finală din Europa League, iar calificarea se va decide peste o săptămână pe stadionul “Ramon Sanchez Pizjuan”. La finalul partidei din Gruia, presa din Spania a reacţionat

Ce a scris presa din Spania după CFR Cluj – Sevilla 1-1 din Europa League

Jurnaliştii spanioli consideră că Sevilla porneşte cu prima şansă la calificarea în optimile de finală după egalul cu CFR Cluj, scor 1-1. Cu toate acestea, ibericii nu au cauţionat jocul formaţiei lui Julen Lopetegui.

ADVERTISEMENT

“En-Nesyri a evitat criza şi Sevilla pleacă în avantaj de la Cluj. L-a salvat pe Lopetegui”, au scris jurnaliştii de la AS. “Sevila reuşeşte să plece cu o remiză de la Cluj. Echipa lui Lopetegui a fost inconstantă”, au notat catalanii de la Mundo Deportivo.

“Un joc slab prestat de Sevilla, dar un rezultat mare. Jucătorii lui Lopetegui mai au mult de muncă, mai ales că urmează meciul cu Getafe şi returul”, a fost reacţia jurnaliştilor de la Estadio Deportivo.

ADVERTISEMENT

“Golul lui En-Nesyri a fost ca o gură de aer proaspăt, oxigen pur şi va ajuta în viitor. Remiza de la Cluj îi oferă Sevillei mai multe opţiuni pentru calificare. Echipa lui Lopetegui a suferit în faţa unei echipe organizate”, au scris jurnaliştii de la ABC Sevilla.

“Rezultat acceptabil, imagine pesimistă. Sevilla a obţinut un egal în vizita pe terenul lui CFR Cluj. Diferenţele de nivel au fost mici. Adversarul a fost unul modest, dar rezultatul permite continuarea visului”, au notat cei de la ElDesmarque Sevilla.

ADVERTISEMENT

UEFA l-a lăudat pe En-Nesyri: “A scos aur din România”

Site-ul UEFA a lăudat prestaţia lui Youssef En-Nesyri, autor golului prin care Sevilla a plecat cu o remiză de pe terenul lui CFR Cluj. Cu toate acestea, prestaţia spaniolilor a fost considerată drept una slabă.

“Partidă gri făcută de Sevilla, care a suferit pentru rezultatul de egalitate. En Nesyri a scos aur din România cu golul marcat pe final. Clubul andaluz nu traversează cea mai bună perioadă si trebuie să aibă o prestaţie mai bună în meciul retur.

ADVERTISEMENT

Schimbările lui Lopetegui au fost vitale pentru rezultatul obţinut la Cluj. CFR a avut momente în care şi-a presat adversarul”, au notat cei de la UEFA.

ADVERTISEMENT