Fotbal international

Reacţia presei din Spania după Sevilla – CFR Cluj 0-0: “Calificare fără strălucire în optimi” / “VAR i-a salvat”

28.02.2020 | 00:21
Reactia presei din Spania dupa Sevilla  CFR Cluj 00 Calificare fara stralucire in optimi  VAR ia salvat
ADVERTISEMENT

Presa din Spania a reacţionat după Sevilla – CFR Cluj 0-0, meci din manşa retur a 16-imilor de finală din Europa League. Jurnaliştii iberici nu au fost deloc impresionaţi de prestaţia arătată de jucătorii antrenaţi de Julen Lopetegui.

Ce scriu ziarele din Spania după Sevilla – CFR Cluj 0-0

Sevilla a obţinut calificarea în optimile de finală din Europa League după 0-0 cu CFR Cluj. Formaţia andaluză a profitat de golul marcat în remiza din Gruia, scor 1-1, şi a eliminat-o pe CFR Cluj din cupele europene.

ADVERTISEMENT

VAR a salvat-o pe Sevilla. Golul din minutul 87, nevalidat de VAR pentru un henţ la Traore, o elimina pe Sevilla. Jucătorii lui Lopetegui au fost mai buni în prima repriză, dar nu au mai jucat la fel după pauză.

Chiar dacă s-a calificat, jocul Sevillei lasă urme de îndoială, mai ales la fel cum a arătat în ultimele minute ale meciului. Trebuie să joace mai bine dacă vrea să ajungă în fazele superioare”, au notat jurnaliştii de la Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

“Sevilla, calificare fără strălucire în optimi. Sevilla a dominat, dar nu a reuşit să marcheze. VAR a anulat golul lui CFR şi andaluzii se califică în optimile de finală”, au scris cei de la AS.

“Sevilla merge în optimile de finală, dar a suferit pe final. Andris Treimanis a anulat golul lui Păun şi l-a salvat pe Bounou. Fluierăturile de la final au venit după jocul neconvingător”, a fost reacţia celor de la ABC Sevilla.

ADVERTISEMENT

UEFA: “Sevilla a suferit pentru calificarea în optimile de finală”

“Sevilla a suferit pentru calificarea în optimile de finală din Europa League. Jucătorii lui Julen Lopetegui au fost superiori, dar le-a lipsit golul. La final, remiza din România, scor 1-1, a fost suficientă pentru calificarea în următoarea fază.

Spaniolii au început bine meciul, dar au suferit mult pe finalul meciului. CFR Cluj a căutat un gol miraculos, dar nu a venit. Sevilla şi Getafe sunt echipele din Spania care merg în optimile de finală din Europa League.

ADVERTISEMENT

Sevilla a jucat mai bine ca CFR Cluj, care a rezistat bine. Spaniolii au avut o serie de probleme în faţa porţii în acest sezon, iar în Europa League o poate costa. Trebuie să-şi îmbunătăţească jocul dacă vrea să ajungă departe în Europa League”, au scris cei de la UEFA.

ADVERTISEMENT