Nicio categorie

Reacţia presei engleze după Tunisia – Anglia 1-2! “Prinţul Kane ne-a salvat” Foto

18.06.2018 | 23:47
Harry Kane, lăudat după Tunisia - Anglia 1-2

Tunisia – Anglia 1-2 s-a jucat în prima etapă a Grupei G de la Campionatul Mondial 2018. Englezii au tremurat până în ultimele secunde pentru cele trei puncte, iar Harry Kane a reuşit să marcheze golul victoriei în prelungirile meciului de la Volgograd. La finalul partidei, starul lui Tottenham a fost lăudat atât de presa engleză, cât şi de fanii naţionalei lui gareth Southgate.

“Lovitura finală a lui Kane a salvat Anglia de la o seară frustrantă”, au scris jurnaliştii de la The Sun. “Prinţul Kane a adus victoria Angliei!”, au notat cei de la Daily Mail. “Kane, fantastic ca şi dubla care a salvat Anglia în ultimele secunde”, a fost titlul celor de la Mirror. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Harry Kane are ţara la picioare după Tunisia – Anglia 1-2

Fanii Angliei au avut la rândul lor doar cuvinte de laudă la adrea lui Harry Kane. “Este cel mai bun atacant al lumii în acest moment”“Căpitanul fantastic Kane a salvat Anglia”“Sir Kane mai sunt 25 de zile. Hai Anglia”“Harry Kane este acum în linia de succesiune a Casei Regale” sau “Voi refuza orice bancnotă care nu are faţa lui Kane pe ea”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor pe Twitter. Harry Kane a primit premiul de cel mai bun jucător al partidei la finalul meciului Tunisia – Anglia 1-2.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri