Fotbal international

Reacţia presei internaţionale după eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor! “Patru luni de doliu” Foto

06.03.2019 | 00:41
Reactia presei internationale dupa eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor Patru luni de doliu Foto

Presa internaţională a reacţionat prompt după eliminarea lui Real Madrid din optimile de finală ale Ligii Campionilor. Ajax Amsterdam a învins-o pe campioana Europei, scor 4-1, şi s-a calificat în sferturile de finală din UEFA Champions League. Madrilenii nu mai au nicio şansă să câştige vreun trofeu în acest sezon, după eliminările din Cupa Spaniei şi Liga Campionilor, în timp ce în La Liga distanţa faţă de Barcelona este de 12 puncte.

Reacţia presei internaţionale după eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor. Ce au scris spaniolii

Presa internaţională a reacţionat după eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor, iar jurnaliştii din Spania au taxat umilinţa suferită de madrileni. “Patru luni de doliu”, au titrat cei de la AS. “Ajax smulge corona Madridului”, au notat jurnaliştii de la Marca,

“Eşec absolut pentru Real Madrid, care a spus adio la tot”, au notat ziariştii de la Mundo Deportivo. “Ajax a curăţat Liga Campionilor de un oribil Real Madrid”, a fost replica dură a catalanilor de la Sport. “Real Madrid este KO”, au mai scris cei de la Sport. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Reacţia presei internaţionale după eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor
Reacţia presei internaţionale după eliminarea lui Real Madrid din Liga Campionilor

“Bale şi compania, umiliţi”

“Senzaţionala calificare a lui Ajax în faţa lui Real Madrid”, au scris olandezii de la Voetbal. “Real Madrid a fost dată afară de Ajax din Liga Campionilor. Ajax a marcat de patru ori şi a oprit dominaţia de trei ani”, au notat englezii de la Daily Mail. “Bale şi compania au fost din umiliţi şi au fost eliminaţi din Liga Campionilor”, au titrat cei de la The Sun.

Ajax s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor după ce a câştigat manşa retur, scor 4-1. În tur, madrilenii câştigaseră în Olanda, scor 2-1.