Sporturi

Reacţia presei internaţionale după retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor! Olandezii jubilează! Foto

18.10.2018 | 11:08
Reactia presei internationale dupa retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor Olandezii jubileaza Foto

Simona Halep s-a retras de la Turneul Campioanelor, iar presa internaţională a reacţionat prompt. În locul româncei, la Singapore va merge Kiki Bertens şi jurnaliştii din Olanda jubilează, din moment ce jucătoarea de 26 de ani este la prima participare la acest turneu.

“Bertens i-a luat locul lui Halep”, au scris jurnaliştii de la startmakkelijk.nl. “Bertens merge la WTA Finals după ce Simona Halep s-a retras”, au notat cei de la nu.nl. “Bertens îi este permis să joace la Singapore după retragerea Simonei”, a fost reacţia lui nos.nl. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

Reacţia presei internaţionale după retragerea Simonei Halep de la Turneul Campioanelor

Americanii de la New York Times au scris despre decizia Simonei Halep de a se retrage de la Turneul Campioanelor. “Simona Halep, numărul 1, nu va juca la WTA Finals”, au notat cei de la NY Times. “Breaking! Simona Halep s-a retras de la WTA Finals din cauza unei accidentări la spate. Kiki Bertens îi ia locul”, a fost anunţul făcut pe site-ul oficial al celor de la WTA.

“Campioana de la Roland Garros, out de la WTA Finals”, au notat englezii de la BBC pe contul oficial de Twitter. “Masters-ul de la Singapore: Simona Halep, forfait! Kiki Bertens s-a calificat”, au scris francezii de la L’Equipe. Chiar dacă s-a retras de la Turneul Campioanelor de la Singapore, Simona Halep va termina anul 2018 pe primul loc în clasamentul WTA. Angelique Kerber, Naomi Osaka, Caroline Wozniacki, Petra Kvitova, Sloane Stephens, Elina Svitolina, Karolina Pliskova şi Kiki Bertens sunt cele opt jucătoare care se vor duela la turneul WTA Finals. Jucătoarea de tenis din Olanda a învins-o în acest an pe Simona Halep în finala de la Cincinnati Open, scor 2-6, 7-6(6), 6-2. În 2018, românca a câştigat trei trofee, printre care s-a numărat şi turneul Roland Garros, primul de Mare Şlem din cariera sportivei de 27 de ani.

Tags: