Fotbal international

Reacţia presei. Între “Finala lui Navas” şi “Black-out”-ul din Bild. Foto

02.05.2018 | 00:07
Benzema, eroul lui Real Madrid

Presa din Europa a reacţionat prompt la calificarea lui Real Madrid în finala Ligii Campionilor de la Kiev. Madrilenii au ajuns pentru a treia oară consecutiv în ultimul act al competiţiei, egalând recordul lui Juventus, care a bifat trei finale în perioada 1996-1998. VEZI IMAGINILE SUS ÎN GALERIA FOTO.

“Campioana se întoarce în finală după ce a suferit ca niciodată”, au titrat cei de la Marca. “Finala lui Keylor Navas”, au comentat cei de la AS, care au lăudat prestaţia portarului costarican în returul cu Bayern Munchen. Catalanii de la Sport nu au digerat prea bine calificarea rivalilor: “Două cadouri îi oferă Realului calificarea în finală”. Cei de la Mundo Deportivo au fost mai moderaţi: “Real Madrid s-a calificat în finala de la Kiev”.

Cum au reacţionat nemţii după ce Real Madrid s-a calificat în finală

“Black-out! Bayern, triplă traumă”, a fost reacţia nemţilor de la Bild după ce Bayern a fost eliminată. “Spectacol la Madrid! Bayern, eliminată după 2-2”, au comentat jurnaliştii de la Kicker.

“Real Madrid ajunge în finala Ligii Campionilor: Greşeala lui Ulreich a costat-o pe Bayern, în timp ce James a fost la pas să-şi elimine clubul”, au titrat jurnaliştii de la Daily Mail. “Dubla lui Benzema i-a oprit pe germani”, au titrat englezii de la The Sun.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria FOTBAL INTERNATIONAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri