Sport

Reacția presei maghiare după meciul cu România: „Visul nostru s-a terminat. Colapsul dramatic ne-a eliminat”

06.12.2019 | 15:29
Reactia presei maghiare dupa meciul cu Romania Visul nostru sa terminat Colapsul dramatic nea eliminat
ADVERTISEMENT

România a reușit să câștige la ultima fază meciul cu Ungaria și a obținut calificarea în grupele principale ale Mondialului din Japonia. La finalul duelului încheiat 28-27, presa maghiară a evidențiat dramatismul din finalul meciului, dar și jocul bun făcute de jucătoarele antrenate de Kim Rasmussen.

Reacția presei maghiare după meciul cu România

Maghiarii de la Nemzeti Sport au scos în evidență finalul dramatic, România reușind să marcheze golul victoriei cu doar câteva secunde înaintea ultimului fluier, după o lovitură de la șapte metri executată de Cristina Neagu.

ADVERTISEMENT

Visul nostru s-a terminat, România a câștigat în ultimele momente. Echipa națională a Ungariei a condus până în ultimele secunde, dar a pierdut dramatic calificarea în grupele principale de la Campionatul Mondial.

România a câștigat bătălia încinsă pentru locul 3, după ce ambele naționale au pierdut cu Spania și Muntenegru. După pauză a început practic un nou meci pentru România, care a revenit incredibil.

ADVERTISEMENT

Selecționerul Rasmussen s-a certat în repetate rânduri cu arbitrii partidei. Neagu a decis totul în ultimele secunde, de la șapte metri”, notează Nemzeti Sport.

„Colapsul dramatică ne-a eliminat”

Publicația maghiară 24.hu scrie despre căderea inexplicabilă a selecționatei lui Kim Rasmussen din a doua repriză. După ce la pauză Ungaria a avut avantaj de șase goluri, România a reușit să revină în partea secundă și să se impună la un gol.

ADVERTISEMENT

După un colaps dramatic în finalul meciului, naționala Ungariei a ratat calificarea în grupele principale. Adversarul a reușit să marcheze primul gol după opt minute, iar noi am reușit să jucăm excelent în atac în prima parte. 

La sfârșitul primei reprize Szabo a reușit să marcheze de trei ori la rând, iar avantajul de șase goluri de la pauză a reflectat ceea ce s-a jucat pe parchet. În a doua repriză Serăficeanu din extremă și Neagu au adus egalarea României, rezultat la care eram calificați.

ADVERTISEMENT

Arbitrii au decis ca România să beneficieze de încă o lovitură de la șapte metri în finalul meciului, iar golul reușit de Cristina Neagu a dus România în avanaj pentru prima dată în meci, când a contat mai mult, cu doar câteva secunde înaintea finalului.

Ungaria va lupta în continuare pentru locul 13, dar visul unei participări la Jocurile Olimpice s-a năruit”, scriu cei de la 24.hu

După victoria cu Ungaria, România a obținut calificarea în grupele principale ale Campionatului Mondial din Japonia. „Tricolorele” încep a doua fază a competiției cu zero puncte, iar primul meci va fi disputat împotriva Rusiei, duminică de la ora 11:00.

ADVERTISEMENT