Fotbal international

Reacţia presei spaniole după El Clasico: “Barcelona distruge Realul!”

28.10.2018 | 19:35
Reactia presei spaniole dupa El Clasico Barcelona distruge Realul

Barcelona şi-a umilit marea rivală pe Camp Nou, în faţa a 93.000 de spectatori. Catalanii au început meciul excelent şi au deschis scorul prin Philippe Coutino în minutul 11, apoi Luis Suarez a dat un adevărat recital! Reacţia presei spaniole la finalul primului El Clasico după 11 ani fără Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo a fost fără milă pentru antrenorul “galaticilor”.

Mundo Deportivo a titrat “Manita şi prestaţie absolută a Barcelonei cu un hattrick al lui Suarez“, avându-l în prim plan pe omul meciului. Marca, ziarul de casă al Realului, a scris după înfrângerea “galacticilor” despre cum uruguayanul a scurtat perioada pe care Julen Lopetegui o va petrece pe banca madrilenilor: “Suarez i-a scurtat viaţa lui Lopetegui”.

Presa spaniolă ridică Barcelona în slăvi! Reacţiile apărute după El Clasico

Jurnaliştii de la AS au scris şi ei despre cum înfrângerea îi va fi fatală antrenorului Lopetegui: “Barca îl alungă pe Lopetegui”, în timp ce Sport.es a titrat într-un mod învingător: “Barcelona distruge Realul!”

 

Captură de pe Mundo Deportivo, care scrie despre “tripla” reuşită de Luis Suarez

 

Cotidianul El Pais deplânge starea în care a ajuns să fie Real Madrid, fără victorie de cinci meciuri în campionat: “Barcelona face show în El Clasico şi lasă Madridul lui Lopetegui în stare critică”.

Barcelona distruge Real Madrid! Luis Suarez îi dedică golul ultimul său copil venit pe lume înainte cu 3 zile de El Clasico
Barcelona distruge Real Madrid! Captură de pe Sport.es, cu o fotografie în care Luis Suarez îi dedică golul ultimul său copil, venit pe lume înainte cu trei zile de Barca – Real

Spaniolii au scris despre dezastrul madrilenilor într-un meci în care echipa lui Julen Lopetegui nu a arătat deloc bine. Barcelona – Real Madrid s-a terminat 5-1 şi a fost fără istoric.

Tags: