Sport

Reacția șefului DDB după ce FANATIK a anunțat că Nicolae Badea se retrage din program: „Nu știam, sincer! Îmi pare rău”. Exclusiv

Președintele DDB, Eduard Ziriakus-Gălan, a fost surprins să audă că Nicolae Badea nu va mai fi membru VIP al proiectului.
29.09.2022 | 12:47
Reactia sefului DDB dupa ce FANATIK a anuntat ca Nicolae Badea se retrage din program Nu stiam sincer Imi pare rau Exclusiv
Nicolae Badea, 73 de ani, își ia la revedere de la ceilalți membri ai programului DDB. sursa foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Vestea că Nicolae Badea se va retrage din proiectul DDB, anunțată în exclusivitate de FANATIK, l-a luat prin surprindere pe șeful acestui program, Eduard Ziriakus-Gălan.

Eduard Ziriakus-Gălan: “Poate reveni oricând”

Contactat de FANATIK, acesta a afirmat: Nu știam, sincer! Nu am apucat să vorbesc cu domnul Nicolae Badea. Mie îmi pare rău să aud asta. Înseamnă că dânsul e încă membru dacă și-a plătit în avans.”

ADVERTISEMENT

Ziriakus-Gălan a spus, însă, că speră ca Nicolae Badea să se răzgândească, așa cum au mai făcut-o și alți membri cotizanți ai proiectului DDB.

“Poate reveni oricând. O să avem discuții în viitorul apropiat. Probabil că va reveni. O să vorbim cu toții cu dânsul. Mai sunt și alți membri care au renunțat și au revenit apoi asupra deciziei”a mai declarat Eduard Ziriakus-Gălan în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Badea a sprijinit-o financiar pe Dinamo încă din timpul pandemiei

Badea a fost unul dintre primii oameni care au intrat în programul DDB cu intenția de a pune umărul la salvarea lui Dinamo, care se afundă tot mai tare spre subsolul fotbalului românesc.

Deși este președintele CS FC Dinamo, care se află în conflict juridic cu gruparea din liga secundă pentru stabilirea identității și a palmaresului clubului legendar de fotbal, Nicolae Badea a plătit o cotizație anuală de aproape două mii de euro în calitate de membru VIP al proiectului DDB.

ADVERTISEMENT

Totodată, în perioada pandemiei de coronavirus, el a susținut financiar echipa, cumpărând câteva mii de bilete virtuale la meciurile lui Dinamo desfășurate fără spectatori.

Dinamo, meci în Cupa României la Târgu-Jiu

Dinamo dispută joi, 29 septembrie, primul meci după anunțul retragerii lui Nicolae Badea din programul DDB în Cupa României Betano, în deplasare, cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu, de la ora 21:30.

ADVERTISEMENT

În următoarea rundă din Liga 2, “câinii roșii” vor juca împotriva Unirii Slobozia la Giurgiu partidă considerată a fi pe teren propriu, marți 4 octombrie.

  • 1.948 de euro era suma lunară cu care cotiza Nicolae Badea în programul DDB
ADVERTISEMENT