Life

Reacția Shakirei după ce Pique și-a prezentat noua iubită copiilor. Artista a luat o decizie fermă

Reacția Shakirei după ce fostul ei partener, Gerard Pique, și-a prezentat noua iubită copiilor. Artista a luat o decizie fermă, pentru a nu da ochii cu cea care a înlocuit-o.
16.08.2022 | 21:03
Reactia Shakirei dupa ce Pique sia prezentat noua iubita copiilor Artista a luat o decizie ferma
Noi detalii despre despărțirea dintre Shakira și Gerard Pique. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Apar noi detalii despre despărțirea Shakirei de Gerard Pique. Fotbalistul și-a prezentat de curând noua iubită copiilor și părinților lui. În urma acestui demers, Shakira nu a stat indiferentă.

Ce a decis Shakira după ce Pique și-a prezentat iubita copiilor lor

Clara Chia Marti ar fi numele celei care a înlocuit-o pe Shakira în inima sportivului. Are 23 de ani și pare a forma un cuplu solid cu Pique, având în vedere că acesta a adus-o, deja, acasă.

ADVERTISEMENT

Cum locuința solistei este în apropiere de cea a socrilor, Shakira ar fi decis să ridice un zid, care să o împiedice să dea ochii cu rivala sa.

”Shakira trăiește într-o casă despărțită de cea a părinților lui Pique doar de o piscină”, a transmis un apropiat al Shakirei și al lui Gerard Pique pentru publicația spaniolă La Razon.

ADVERTISEMENT

O altă publicație din Spania, Marca, informează că Shakira vrea să părăsească țara și să se stabilească pe meleagurile americane, acolo unde își are, de fapt, și originile.

Shakira ar avea în plan să se deplaseze în Miami unde are o casă impresionantă, în valoare de 16 milioane de dolari. Această locuință ar fi încercat să o scoată la vânzare în trecut, însă nu ar fi primit o ofertă pe plac.

ADVERTISEMENT

Cine este, mai exact, iubita lui Gerard Pique

Clara Chia Marti ar fi studentă la Comunicare și Relații Publice, dar în același timp ar lucra la compania Kosmos. Se speculează faptul că tânăra ar fi cea cu care Gerard ar fi înșelat-o pe Shakira.

Cântăreața columbiană și fotbalistul echipei FC Barcelona și-au anunțat separarea la începutul lunii iunie. Într-un comunicat de presă solicitau respectarea intimității.

ADVERTISEMENT

”Ne pare rău să confirmăm că ne despărţim. Pentru binele copiilor noştri, care sunt prioritatea noastră, vă cerem să ne respectaţi intimitatea. Mulţumim pentru înţelegere”, este comunicatul Shakirei și al lui Gerard Pique.

Shakira și Pique sunt împreună din 2010 și au doi copii: Milan și Sasha. Între ei există o diferență de 10 ani, Shakira având 45 de ani, iar Pique 35 de ani.

Presa spaniolă mai scrie că Shakira a avut nevoie de spitalizare pe 28 mai, din cauza unui atac de anxietate. Înainte cu o zi participase la Festivalul de la Cannes.

ADVERTISEMENT