Simona Halep

Reacția Simonei Halep după anularea Wimbledon 2020: „Este atât de trist”

01.04.2020 | 18:32
Reactia Simonei Halep dupa anularea Wimbledon 2020 Este atat de trist
ADVERTISEMENT

Simona Halep a recunoscut că a fost întristată de vestea că ediția din 2020 a Wimbledon, turneu de Mare Șlem pe care l-a câștigat anul trecut, a fost anulată din cauza pandemiei de coronavirus.

Simona Halep, singurul sportiv român care s-a impus în proba de simplu de la All England Club

Pandemia de coronavirus continuă să anuleze competiții uriașe. După Campionatul European de fotbal sau Jocurile Olimpice de la Tokyo, organizatorii turneului de Mare Șlem de la Wimbledon au anunțat că în 2020 nu se va juca pe iarba de la All England Club.

ADVERTISEMENT

Simona Halep este campioană en-titre la Wimbledon, după finala de vis de anul trecut, câștigată în mai puțin de o oră în fața Serenei Williams, și a recunoscut că a fost afectată de anularea ediției de anul acesta.

Este atât de trist să aud că s-a confirmat că turneul de la Wimbledon nu va avea loc în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Finala de anul trecut va rămâne mereu unul dintre cele mai fericite momente din viața mea, dar acum trecem prin ceva mai mare decât tenisul, și cea mai bună veste poate fi doar că Wimbledon va reveni anul viitor. 

Acest lucru înseamnă că va trebui să aștept mai mult timp pentru a-mi apăra titlul! Rămâneți puternici, oameni buni, și nu renunțati să sperați”, a scris Simona Halep pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Roland Garros, amânat

Ambele turnee de Grand Slam câștigate de Simona Halep în carieră, Roland Garros și Wimbledon au fost anulate sau amânate din cauza pandemiei de coronavirus.

Dacă turneul de la Londra nu se va desfășura în acest sezon, organizatorii Open-ului Francez au decis să mute ediția din 2020 în toamnă, pentru perioada 20 septembrie – 4 octombrie.

ADVERTISEMENT

Din cauza situației actuale, alte turnee pe care Simona Halep le-a câștigat în carieră, precum Indian Wells sau Madrid Open, au fost anulate.

  • 2 este locul ocupat de Simona Halep în ierarhia WTA
  • 6-2, 6-2 a fost scorul cu care Simona Halep a învins-o pe Serena Williams în finala Wimbledon 2019
ADVERTISEMENT