Sport

Reacția Simonei Halep după meciul dramatic de la Cincinnati: „A fost dificil! Tenisul e mai frumos cu fani în tribune!”

Simona Halep a oferit prima reacție după meciul dramatic de la turneul WTA Cincinnati.
17.08.2021 | 21:28
Reactia Simonei Halep dupa meciul dramatic de la Cincinnati A fost dificil Tenisul e mai frumos cu fani in tribune
ADVERTISEMENT

Simona Halep a oferit prima recție după victoria în trei seturi împotriva Magdei Linette, scor 2-1 (6-4, 3-6, 6-1), partidă în care „Simo” le-a dat emoții fanilor, când a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Simona Halep a simțit o durere la coapsa dreaptă în timpul duelului cu Magda Linette, la scorul de 1-0 la seturi pentru ea, în al doilea set fiind condusă, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

Reacția Simonei Halep după meciul dramatic de la Cincinnati

Simona Halep a avut parte de un meci dramatic la Cincinnati, împotriva Magdei Linette, dar care s-a terminat cu bine pentru româncă, primind un ajutor și din partea vremii.

După ce a primit îngrijiri medicale, Simona a revenit pe teren, însă simțea dureri la fiecare schimb de mingi. La scurt timp după revenire, partida a fost întreruptă din cauza ploii, ceea ce a reprezentat o pauză bună pentru româncă.

ADVERTISEMENT

Simona revenise la turneul de la Montreal după accidentarea suferită la Roma, care a ținut-o departe de teren timp de trei luni, ratând astfel și participarea la Jocurile Olimpice.

„A fost un meci dificil, mai ales după această pauză și ea a jucat puternic, dar mă bucur că am putut câștiga primul meu meci după revenire.

ADVERTISEMENT

Îmi pare rău că nu am putut câștiga un turneu aici, e cel mai bun loc în care poți să joci și am simțit mereu iubirea fanilor, tenisul e mult mai frumos cu voi în tribune”, a declarat Simona Halep la finalul duelului.

Simona Halep, speranțe mari după revenire

Din cauza accidentării de la turneul de la Roma, Simona Halep a ratat și participarea la Jocurile Olimpice, însă a declarat înainte de plecarea spre Canada, pentru turneul de la Montreal, unde a fost învinsă de Danielle Rose Collins, scor 1-2, că se simte bine și are mari speranțe în ceea ce privește viitorul său.

ADVERTISEMENT

„Orice este posibil la o astfel de accidentare. Eu nu am mai trecut prin aşa ceva, prin ruptură musculară. Medicii mi-au spus că sunt recuperată, eu mă simt recuperată, dar la un meci oficial e diferit. 

A fost cea mai grea perioadă din cariera mea pentru că a fost o accidentare destul de gravă, nu mă mai întâlnisem cu aşa ceva. Dar am luat pozitivul şi m-am bucurat că am stat acasă”, a recunoscut Simona Halep.

După ce a eliminat-o pe Magda Linette, Simona Halep urmează să se dueleze în turul 2 cu jucătoarea care va câştiga meciul Jessica Pegula – Camila Giorgi.

  • 29 de ani este vârsta Simonei Halep
ADVERTISEMENT