News

Reacția șoferului amenințat cu pistolul de medicul de la Fundeni. „De frică, am fugit și am lovit mașina”

Șoferul amenințat cu pistolul de medicul de la Fundeni spune cum s-a ajuns la acest scandal. Prima reacție a bărbatului.
04.07.2024 | 12:41
Reactia soferului amenintat cu pistolul de medicul de la Fundeni De frica am fugit si am lovit masina
Șoferul amenințat cu pistolul de medicul de la Fundeni. colaj Fanatik/ captură Antena 3/Facebook Mihai Eftimie
ADVERTISEMENT

Șoferul amenințat cu pistolul de medicul de la Fundeni reacționează, după ce Mihai Eftimie a susținut, într-o postare pe Facebook, că i-a fost pusă viața în pericol din cauza „comportamentului imprudent” al șoferului de Bolt.

Ce spune șoferul amenințat cu pistolul de medicul de la Fundeni: „Nu i-am făcut absolut nimic”

Bărbatul se apără și dezvăluie cum s-a ajuns la acest scandal. El a declarat pentru Antena 3 CNN că medicul este cel care a reacționat violent, înjurându-l și apoi amenințându-l cu pistolul. Șoferul spune că în acel moment s-a speriat teribil și a plecat în grabă, lovind o altă mașină.

ADVERTISEMENT

„Eram pe șoseaua Pantelimon, la semafor trebuia să facem stânga, să ne ducem pe șoseaua Fundeni. Într-adevăr, am vrut nu să-i tai calea, da să mă bag vreo 10 cm pe cealaltă bandă ca să pot să-mi văd de drum.

N-am avut timp să mă bag pe cealaltă bandă, pentru că omul a venit tare și m-a claxonat. L-am lăsat, nu i-am făcut absolut nimic, nu l-am înjurat, însă el m-a înjurat pe mine”, a transmis bărbatul amenințat de medic.

ADVERTISEMENT

Ulterior, situația a degenerat. Șoferul spune că, de fapt, medicul a avut un comportant agresiv în trafic, claxonându-l și dându-i flash-uri. Când a ajuns la destinație, pe Șoseaua Fundeni, acolo unde trebuia să lase un client, medicul a coborât din mașină.

Bărbatul amenințat a coborât și el. Doctorul ar fi continuat să-i adreseze cuvinte jignitoare, iar șoferul recunoaște că în acel moment l-a înjurat și el. Apoi, Mihai Eftimie a scos pistolul în fața sa.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, l-am înjurat și eu și în momentul când l-am înjurat, el a coborât cu pistolul la mine, m-a amenințat și atunci eu de frică am fugit și am lovit mașina. Nu m-am asigurat, vă dați seama, am rămas panicat”, a adăugat conducătorul auto.

Polițiștii au găsit două pistoale airsoft şi o macetă în autoturismul doctorului

Șocat, bărbatul a sunat la 112. De altfel, el susține că nu l-a amenințat pe doctor, așa cum cel din urmă preciza în mesajul publicat în mediul online. Amintim că oamenii legii au găsit în mașina cadrului medical două pistoale airsoft şi o macetă.

ADVERTISEMENT

În acest caz a fost întocmit un dosar in rem pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor și pentru amenințare. Cercetările continuă pentru a se afla în ce circumstanțe a avut loc acest incident.

ADVERTISEMENT
Tags: