Life

Reacția soției lui Romulus Gabor când a aflat că fiul său și Mălina Avasiloaie vor avea un băiețel: „A fost o dezamăgire supremă”

Cântăreața Mălina Avasiloaie și Alin Gabor, fiul marelui fotbalist Romulus Gabor, vor deveni părinții unui băiețel în această vară. Cum au reacționat apropiații atunci când au aflat sexul copilului?
23.05.2022 | 13:11
Reactia sotiei lui Romulus Gabor cand a aflat ca fiul sau si Malina Avasiloaie vor avea un baietel A fost o dezamagire suprema
Mălina Avasiloaie și fiul lui Romulus Gabor vor avea un băiețel. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alin Gabor, fiul lui Romulus Gabor, fotbalistul care la Mondialul de tineret din Australia, din 1981, a fost desemnat Balon de Aur al competiției și a marcat golul care a adus României medalia de bronz, va fi în curând tătic. El și cântăreața Mălina Avasiloaie vor avea un băiețel, însă mama lui nu a fost încântată de această veste.

Cum a reacționat soția lui Romulus Gabor când a aflat că fiul lui și Mălina Avasiloaie vor avea un băiețel?

Cântăreața Mălina Avasiloaie și Alin Gabor, fiul marelui fotbalist român, Romulus Gabor, vor deveni pentru prima dată părinți în vara acestui an. Ei vor avea un băiețel, însă se gândesc deja la un al doilea copil, de data aceasta o fetiță.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de MALINA GABOR (@malina.avasiloaie)

Într-un interviu acordat pentru Antena Stars, cei doi au povestit că, în momentul în care au anunțat sexul copilului, apropiații au fost dezamăgiți, în special soția lui Romuls Gabor.

„În familie la Alin au existat doi băieți. În familia mea, două fete. Și dorința din partea alor lui era mai accentuată, așa, pentru varianta de a fi fetiță primul bebe.

ADVERTISEMENT

Vreau să zic că a fost o dezamăgire supremă când am dezvăluit sexul copilului, când s-a spart balonul și au pornit fumigenele și a ieșit culoarea aia albastră din tunuri…

Mama de la Hunedoara era cea mai dezamăgită. I-am promis că al doilea bebe o să fie fetiță”, a declarat Mălina Avasiloaie pentru Antena Stars. 

ADVERTISEMENT

„Îmi doresc mult să nasc natural”

Mălina Avasiloaie a mărturisit că îsi dorește să nască pe cale naturală, însă, în cazul în care vor apărea complicații medicale, va lua decizia cea mai bună pentru cel mic.

„Îmi doresc mult să nasc natural, dar nu vreau nici să mă atașez foarte mult de gândul ăsta în cazul în care o să întâmpin probleme medicale.

ADVERTISEMENT

Ar fi o dorință de-a mea pentru că toată lumea mă sfătuiește pentru varianta asta. Mama, care a născut două fete natural, mi-a spus că ar fi recuperarea mai ușoară. Acum, să vedem când alege el să apară pe lume”, a spus artista.

Alin Gabor și Mălina Avasiloaie s-au căsătorit civil anul acesta, iar nunta religioasă se gândesc să o facă o dată cu botezul băiețelului lor.

„Știm sigur că va fi în toamna anului următor. Să știi că ne-am gândit la varianta asta de nuntă și botez. Ne-ar fi greu în toamna asta, dacă eu o să nasc în august. Cumva, ar fi intervalul scurt între nuntă și botez”, au spus Mălina Avasiloaie și Alin Gabor.

ADVERTISEMENT