Life

Reacția soțului Ioanei Popescu după ce “devoratoarea” a fost surprinsă cu milionarul Roxanei Nemeș: ”Așa e ea… o iubăreață”

Soțul Ioanei Popescu reacționează după de "devoratoarea de fotbaliști" a fost surprinsă în timp ce se săruta, în balconul apartamentului, cu Călin Hagina, partenerul de viață al cântăreței Roxana Nemeș.
06.08.2022 | 08:30
Reactia sotului Ioanei Popescu dupa ce devoratoarea a fost surprinsa cu milionarul Roxanei Nemes Asa e ea o iubareata
Soțul Ioane Popescu, ”devoratoarea de fotbaliști”, face declarații după imaginile surprinse cu bruneta și soțul Roxanei nemeș. Sursa foto: Facebook/Instagram.
ADVERTISEMENT

Ion Lőrinczi face primele declarații cu privire la imaginile în care “devoratoarea” Ioana Popescu apare în ipostaze intime cu soțul milionar al cântăreței Roxana Nemeș. Stabilit în România, bărbatul are 55 ani, a fost jucător de fotbal american la Bucharest Rebels și a vrut să stea departe de scandalul cu iz de amantlâc… până acum.  Ion Lőrinczi susține că îl cunoaște pe Călin Hagima de anul trecut, când acesta a venit să vadă o proprietate a brunetei, în vederea închirierii sau chiar a achiziționării acesteia.

Soțul Ioanei Popescu face primele declarații după apariția imaginilor cu “devoratoarea de fotbaliști” și Călin Hagima

Soțul Ioanei Popescu, ”devoratoarea de fotbaliști”, face primele declarații după ce cancan.ro a publicat imagini cu soțul Roxanei Nemeș în ipostaze suspect de apropiate de Ioana Popescu.

ADVERTISEMENT

Exclusiv pentru FANATIK, Ion Lőrinczi vorbește despre scandalul iscat după ce soția sa, Ioana Popescu, și afaceristul Călin Hagima, soțul Roxanei Nemeș, au fost surprinși în balconul din Berceni al brunetei sărutându-se. Bărbatul susține că îl cunoaște pe soțul cântăreței.

Ioana Popescu și soțul ei
Ioana Popescu și soțul ei, Ion Lőrinczi. Sursa foto: arhiva personală.

“În primul rând eu îl cunosc pe acest văr al ei de vreun an. M-a chemat Ioana, când ea era în discuții cu vărul ei, să cumpere sau să închirieze câteva proprietăți vechi de-ale ei. Uite, chiar în primăvară anului ăsta, soția mea se gândea să facă, totuși, ceva cu una dintre vilele ei, cea de pe Bulevardul Basarabia, și atunci l-am cunoscut și eu”, a declarat Ion Lőrinczi, soțul Ioanei Popescu, în exclusivitate pentru FANATIK. 

ADVERTISEMENT

“Așa e Popeasca mea, mai iubăreață”

Soțul Ioanei Popescu susține că partenerul Roxanei Nemeș vrea să închirieze vila brunetei pentru filmările unei producții cinematografice. De altfel, pe Imdb.com sunt menționate și producțiile în care a fost implicat și Călin Hagima.

Conform datelor obținute de FANATIK, Călin Hagima este implicat într-o companie cu vechime, deschisă în 2005, Mondotrans International Import-Export. Firma lui Călin Hagima are ca obiect activități de producție cinematografică, video și de programe de televiziune și are doi angajați. De când s-a căsătorit cu Roxana Nemeș, afacerea i-a adus lui Călin Hagima sume frumușele de bani.

ADVERTISEMENT

”Vila, fiind oarecum în paragină, după ce mama Ioanei – aflată la azil – nu s-a mai putut ocupa, practic se pierd bani. Așa că soția mea, Ioana, a vrut să o închirieze pentru producțiile, filmele unde el colaborează. Și la văru’ său era cel mai ok.

Mai ales că el colaborează cu Hollywood-ul pe partea de producție cu terenuri, case, cu Tim Burton, care va scoate acum o chestie, despre continuarea poveștii din Familia Adams. El a vrut să o ajute, să dea mai departe casele ei. Are vreo trei case Ioana”, a mai declarat soțul Ioanei Popescu.

ADVERTISEMENT

Legat de sărutul brunetei cu soțul Roxanei Nemeș, Ion Lőrinczi, soțul Ioanei Popescu, spune mai în glumă, mai în serios că este obișnuit cu firea ”iubăreață” a brunetei.

”Cât despre partea cu balconul apartamentului Ioanei din Berceni, păi, da clar că se pupă cu el. Așa e Popeasca mea o iubăreață, așa o pupă și pe mama mea, și pe pisica noastră, pe Pisilinia, sau pe niște prietene de-ale ei. Ea e toată o inimă!”, spune soțul Ioanei Popescu, despre controversatele imagini.

Și soțul Roxanei Nemeș a reacționat după apariția imaginilor. Exclusiv pentru FANATIK, Călin Hagima a declarat că nu se pune problema unui amantlâc și va apela la ajutorul unui avocat pentru ca imaginea lui să nu mai fie folosită în presă.

Menționăm că am contactat-o și pe Roxana Nemeș care, până la această oră, a refuzat să facă vreun comentariu cu privire la viața personală.

ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1...
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 i-a trimis un buldozer la hotel
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
CHERECHEȘ A FOST LOVIT?! Este anunțul momentului despre fostul primar
CHERECHEȘ A FOST LOVIT?! Este anunțul momentului despre fostul primar
Zodii care primesc protecție divină pe 1 decembrie. Totul se va schimba
Zodii care primesc protecție divină pe 1 decembrie. Totul se va schimba
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport!...
CUTREMURĂTOR! Trupul Ronei Hartner a ajuns în țară. Ce s-a întâmplat la aeroport! Ți se face pielea de găină!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Leguma nelipsită din ciorbele românilor care poate provoca boli grave, inclusiv cancer. E...
Leguma nelipsită din ciorbele românilor care poate provoca boli grave, inclusiv cancer. E periculoasă când e reîncălzită
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!