Sport

Tatăl lui Valentin Mihăilă a văzut din tribune accidentarea după care internaționalul a ieșit în lacrimi: „Probabil e tot ruptură! E strigător la cer”. Exclusiv

Tatăl lui Valentin Mihăilă, Marian, a acceptat să vorbească în exclusivitate pentru FANATIK după accidentarea fiului său, care a ieșit în lacrimi în partida Parma - Genoa.
07.02.2023 | 17:35
Tatal lui Valentin Mihaila a vazut din tribune accidentarea dupa care internationalul a iesit in lacrimi Probabil e tot ruptura E strigator la cer Exclusiv
Cum a reacționat tatăl lui Valentin Mihăilă după ce fiul a părăsit terenul în lacrimi. sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Problemele continuă să apară pentru Valentin Mihăilă, iar internaționalul român este în pericol să rateze startul preliminariilor pentru Euro 2024. Fostul fotbalist al Universității Craiova a părăsit terenul în minutul 15 al partidei Parma – Genoa, chiar sub privirile tatălui său.

Reacția tatălui lui Valentin Mihăilă, după ce fiul său a ieșit în lacrimi după teren: „Nu poate să facă ce îi place. Îi menținem curajul”

Marian, tatăl lui Valentin Mihailă, a fost pe stadion la partida Parma – Genoa din Serie B, iar fiul său a ieșit accidentat de pe teren cu lacrimi în ochi. Acesta este afectat după accidentarea suferită de internaționalul român, care abia revenise în circuitul formației italiene.

ADVERTISEMENT

„Problema este că prea repede a ieșit de pe teren, adică te recuperezi la un picior timp de două luni de zile, iar acum intervine la celălalt. Păcat, copilul se pregătește bine și își face datoria, este apreciat la Parma de tot staff-ul și toată lumea, iar el nu poate să dea randamentul care trebuie”, a declarat Marian Mihăilă.

Familia este alături de Valentin Mihăilă în acest moment dificil, iar tatăl tânărului atacant a declarat că această accidentare îl afectează și pe el, deoarece copilul său nu poate să joace. Acesta a mărturisit că întotdeauna s-au gândit că problemele medicale se vor opri, însă au apărut în continuare.

ADVERTISEMENT

„Normal că este un moment greu, când copilul nu poate să facă ce îi place. Îi menținem curajul, pentru că nu avem ce să facem… Menționăm mereu «Hai să o luam de la capăt, hai să o luam de la capăt», dar mereu se mai întâmplă diferite lucruri”, a mărturisit tatăl lui Valentin Mihăilă.

„Vali nu dă vina pe antrenamente și pregătiri. Trebuie să descoperim din alimentație”

Marian Mihăilă a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că problemele medicale ale fiului său sunt încă nedeslușite de staff-ul medical al celor de la Parma. Acesta a spus că internaționalul român știe că problema nu este de la antrenamente și speră ca în viitor să fie găsit cauza deselor accidentări.

ADVERTISEMENT

„Vali nu dă vina pe antrenamente și pregătiri, pentru că este de aproape doi ani în Italia, s-a acomodat și nu mai are probleme. Problema este asta (n.r. accidentările dese), trebuie să descoperim din alimentație. Alimentația este de sportiv, nu se abate”, a spus Marian, tatăl lui Valentin Mihăilă.

Tatăl lui Valentin Mihăilă a declarat că fiul său are un regim alimentar strict, iar fotbalistul nu se atinge de alte alimente, față de cele recomandate. Acesta a spus că mai mulți jucători de la Parma se confruntă cu accidentări, printre ei aflându-se și Dennis Man.

ADVERTISEMENT

„Nu bea cola, sucuri, bea doar apă și mănâncă doar ce se impune, are un regim strict, iar greutatea este ok, nu știm ce ar putea fi. Noi ca familie nu știm, nu suntem doctori. Nu este doar la el, vedeți că și la Man se întâmplă, mai este și Kamara și încă doi”, a declarat tatăl internaționalului român în exclusivitate pentru FANATIK.

Cum a trăi tatăl lui Valentin Mihăilă momentul accidentării din Parma – Genoa: „Este strigător la cer”

Marian Mihăilă a fost în tribunele stadionului la Parma – Genoa, pentru a-l vedea pe fiul său în primele evoluții din 2023. Acesta a declarat că a trăit momente dificile, când l-a văzut pe fostul atacant al Universității Craiova în lacrimi, după ce a părăsit terenul mult prea devreme.

Acesta a declarat că Valentin Mihăilă va efectua un RMN, pentru a afla clar ce probleme are internaționalul român. Tatăl fotbalistului de 23 de ani a spus că fostul jucător al alb-albaștrilor a resimțit dureri mari în momentul accidentării, fapt care indică spre o ruptură musculară.

„Ca orice părinte, este strigător la cer. Când vrei să joci, să demonstrezi că meriți să joci… Vedem, va face un RMN și toate drumurile duc spre o nouă ruptură musculară, durerile au fost la fel”, a recunoscut Marian Mihăilă.

Indisponibil în următoarea perioadă la Parma, Valentin Mihăilă riscă să rateze și primele partide disputate de tricolori în prelimanariile Euro 2024. Acesta a declarat că internaționalul rămân se ține tare după accidentarea suferită, însă este dezamăgit că nu poate prinde mai multe minute la Parma.

„Este tare (n.r. Valentin Mihăilă), este dezamăgit că nu poate să joace fotbal, pierde echipa națională și voia să fie undeva mai sus, să demonstreze că merită, să ajute echipa să promoveze. Dar dacă nu poate, adică poate dar se accidentează”, a încheiat tatăl jucătorului de la Parma.

tatal lui mihaila a mers pe stadion pentru ași vedea fiul
Tatăl lui Valentin Mihăilă la partida Parma – Genoa. sursă foto: Facebook Marian Mihăilă

Accidentările, marele dușman al lui Valentin Mihăilă

Accidentările s-au ținut lanț după Valentin Mihăilă după transferul la Parma, formație care l-a transferat chiar și cu probleme medicale de la Universitatea Craiova. În momentul mutării în Italia, internaționalul român se afla într-un proces de recuperare după pubalgie.

Pubalgia i-a dat bătăi de cap și pe sfârșitul sezonului 2020-2021 din Seria A, deoarece durerile au revenit. Problemele medicale l-au urmărit din nou la Parma, după ce a revenit la formația din eșalonul secund de la Atalanta, motiv pentru care a strâns doar 10 prezențe în tricoul echipei de tradiție din Italia.

  • 23 de ani are Valentin Mihăilă
  • 4,5 milioane de euro este cota internaționalului român, conform transfermarket
ADVERTISEMENT