News

Reacția uluitoare a lui Cătălin Botezatu, când a auzit că Răzvan Ciobanu a murit: ”Ne pare tuturor rău!”

29.04.2019 | 13:30
Reactia uluitoare a lui Catalin Botezatu cand a auzit ca Razvan Ciobanu a murit Ne pare tuturor rau

O veste tragică a şocat astăzi lumea modei din România. În această dimineaţă a încetat din viaţă Răzvan Ciobanu. Cunoscutul designer în vârstă de 43 de ani a fost victima unui groaznic accident rutier, petrecut în zona localității Săcele din județul Constanța.

Cătălin Botezatu este șocat de moartea lui Răzvan Ciobanu

De îndată ce informația a fost făcută publică, mesajele emoționante din partea celor care l-au iubit și apreciat au început să curgă, iar reacțiile colegilor din domeniul modei nu au întârziat nici ele să apară. Cătălin Botezatu, una dintre figurile marcante ale fashion-ului autohton s-a declarat de-a dreptul șocat de această veste, mai ales că Răzvan Ciobanu nu era un împătimit al vitezei.

Am aflat cu stupoare această veste. Nu-mi vine să cred că viața lui s-a terminat atât de repede, într-un mod atât de tragic”  , a transmis cunoscutul creator de modă, într-un interviu acordat pentru Click.Părerile de rău sunt inutile acum. Ne pare tuturor rău că ne despărțim de un om, de un designer bun. Din câte știu eu nu era un vitezoman, efectiv nu știu cum s-a întâmplat. E trist că a plecat dintre noi atât de devreme. Dumnezeu să-l odihnească în pace” , a mai spus Cătălin Botezatu.

Răzvan Ciobanu a murit după un accident rutier grav
Răzvan Ciobanu a murit după un accident rutier grav

Adina Buzatu: „E o zi nefericită pentru lumea modei”

Adina Buzatu a oferit la rândul său o reacție după aflarea acestei vești tragice. Creatoarea de modă îi era foarte apropiată lui Răzvan Ciobanu și a mărturisit că își găsește foarte greu cuvintele în aceste momente, când a pierdut un „prieten de nădejde”.

Nu cred că există explicații, poate doar speculații pentru o astfel de tragedie. Eu sunt convinsă că a fost pur și simplu o nenorocire, a pierdut controlul, pe partea carosabilă se și văd frâne, deci clar că nu se pune problema de sinucidere. Am auzit tot felul de speculații. Probabil oboseala și… soarta. Asta a fost!.

E o zi nefericită pentru lumea modei și în general pentru toți cei care îi erau cunoscuți. Răzvan era unul dintre oamenii foarte calzi, foarte buni. Băiatul teribil al modei, pentru că era original, era extravagant, dar un prieten de nădejde. Am lucrat ani de zile împreună” , a declarat Adina Buzatu.