Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacția uluitoare a lui Florin Talpan după ce a aflat că Legea Sportului nu se mai modifică, iar CSA Steaua e blocată în Liga 2! Video exclusiv

Horia Ivanovici a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA care a fost reacția lui Florin Talpan când a aflat că Legea Sportului nu se mai modifică și CSA Steaua va rămâne în Liga 2.
30.05.2023 | 13:41
Reactia uluitoare a lui Florin Talpan dupa ce a aflat ca Legea Sportului nu se mai modifica iar CSA Steaua e blocata in Liga 2 Video exclusiv
Cum a REACTIONAT Florin Talpan dupa ce legea PRO - Steaua a fost RETRASA
ADVERTISEMENT

Senatorul Vasile Dîncu a surprins pe toată lumea când a anunțat că a cerut retragerea propunerii legislative pentru modificarea Ligii Sportului, după ce aceasta a primit două avize negative.

Florin Talpan, reacție uimitoare după anunțul că Legea Sportului nu se mai modifică

În cadrul celei mai noi ediții a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a prezentat reacția pe care a avut-o juristul CSA Steaua, Florin Talpan, la aflarea veștii că Legea Sportului nu se mai modifică.

ADVERTISEMENT

”Ca să înțelegi ce supărare e la CSA, Talpan spune: ‘Sunt foarte supărat, credeți-mă de data asta nu pot intra. Nu pot vorbi, trebuie să văd ce s-a întâmplat. Chiar nu pot vorbi’. Dacă Talpan nu mai are putere să intre… Dacă Talpan nu vrea ca CSA Steaua să se asocieze cu un privat, se duc în Liga 4”, a spus Horia Ivanovici, la FANATIK SUPERLIGA.

După ce a explicat în direct la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI de ce a vrut să modifice Legea Sportului, Vasile Dîncu a reiterat faptul că nu a fost vorba de o lege cu dedicaţie pentru a ajuta clubul armatei.

ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării a ținut să precizeze cum se poate face o asociere cu un privat pentru transformarea CSA Steaua în societate pe acțiuni și astfel să poată promova și a cerut conducerii clubului să ia cât mai repede măsuri în acest sens.

Contre între Talpan și Dîncu

Între Florin Talpan și Vasile Dîncu, există un conflict de mai multă vreme. Juristul CSA Steaua l-a acuzat pe fostul ministru al Apărării că nu a vrut să ajute cu nimic clubul armatei, dar și pentru că i-a refuzat o decorare.

ADVERTISEMENT

Dacă domnul Dîncu voia să face ceva, o făcea cât era ministru. Credea că-mi închide gura! A încercat să se pozeze cu suporterii, poate îi mai votează cineva”, a declarat Talpan, la o emisiune anterioară a FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

Răspunsul a venit prompt. Vasile Dîncu este de părere că juristul încearcă să-și construiască o imagine plecând de la ”războiul” pe care îl duce CSA Steaua, dar în esență acesta nu are rezultate în ceea ce face.

ADVERTISEMENT

Dumitru Dragomir a precizat la FANATIK SUPERLIGA că Vasile Dîncu a suferit o înfrângere grea după ce proiectul său de modificare a Legii Sportului a fost respins de către comisia parlamentară și consideră că FRF vrea să se dezică de el.

VEZI VIDEO MAI JOS

FANATIK SUPERLIGA se vede pe orice dispozitiv conectat la internet, tabletă, laptop sau chiar telefon mobil. Asigurați-vă că există o conexiune bună și un loc cât mai confortabil, show-ul este garantat! De luni până vineri începând cu ora 10:30, de fiecare dată o nouă ediție de colecție. Emisiunea poate fi urmărită pe site-ul FANATIK, pe canalul de YouTube FANATIK, pe pagina de Facebook FANATIK sau pe pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial sau pe contul FANATIK de Tik-Tok.

ADVERTISEMENT