Sport

Reacția unui jucător de la FCSB după ce a fost dat afară de Gigi Becali: ”A fost dureros”

Atacantul Andrei Burlacu nu a prins decât trei meciuri ca jucător la FCSB, nu a convins, iar Gigi Becali a decis să se despartă de el după un singur sezon.
22.07.2022 | 10:18
Reactia unui jucator de la FCSB dupa ce a fost dat afara de Gigi Becali A fost dureros
Atacantul Andrei Burlacu nu a prins decât trei meciuri ca jucător la FCSB, nu a convins, iar Gigi Becali a decis să se despartă de el după un singur sezon. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Adus de la Universitatea Craiova într-un schimb care i-a mai implicat pe Ivan Mamut și Ionuț Vînă, fotbalistul de 25 de ani a fost în primul lot al despărțirilor de vicecampioana României.

Ce a simțit un jucător după ce a fost dat afară de Gigi Becali de la FCSB

În cele trei meciuri la FCSB, Andrei Burlacu nu a reușit să-l convingă pe Gigi Becali să-l păstreze în lot, însă jucătorul este de acord cu decizia patronului considerând că vina îi aparține pentru faptul că nu a reușit să se impună.

ADVERTISEMENT

”Ceea ce a declarat domnul Becali a fost pentru binele meu. Da, a fost dureros, dar nu pentru că domnul Becali m-a criticat, ci pentru că eu nu reușisem să confirm. Când cineva îți oferă oportunitatea de a juca la FCSB, trebuie să oferi ceva pe teren. Eu nu am reușit să confirm în scurt timp și asta m-a durut cel mai tare.

Am fost primit exemplar de toată lumea. Colegii m-au ajutat să mă acomodez, însă eu aveam nevoie de timp pentru a fi la o formă sportivă bună, dar după cum știți, FCSB este un club care dorește performanță și randament imediat.

ADVERTISEMENT

Am avut doar de câștigat după perioada petrecută la FCSB, le mulțumesc tuturor pentru toate sfaturile și căldura cu care m-au primit”, a declarat Burlacu, pentru digisport.ro.

Burlacu va juca în Liga 2

Andrei Burlacu a fost fotbalistul cu cel mai mic salariu de la FCSB, doar 36.000 de euro anual. Cu puțin timp înaintea startului sezonului din Liga 2, atacantul a bătut palma cu Concordia Chiajna, una dintre favoritele la promovarea în SuperLiga.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul crescut de Universitatea Craiova, unde a evoluat în perioada 2015-2021, a mai fost împrumutat în acest timp la formațiile Poli Iași, Chindia Târgoviște și Concordia Chiajna.

FCSB a început dezastruos noul sezon, iar FANATIK a aflat că înfrângerea din meciul cu Saburtalo, din prima manșă a turului 2 preliminar al Conference League, îi va fi fatală lui Toni Petrea. Patronul este hotărât să schimbe antrenorul după acest început slab, iar prima variantă de înlocuire este Nicolae Dică.

ADVERTISEMENT

Joonas Tamm a debutat la FCSB în meciul din Georgia, însă evoluţia fundaşului estonian a fost una modestă. Gigi Becali l-a ironizat pe apărătorul său şi a trimis câteva săgeţi şi către Mihai Stoica, omul care l-a adus.

ADVERTISEMENT