Reacția virală a lui Contra la ultimele declarații ale lui Dan Petrescu: „Iar plânge!?”. Video

Cristi Maciuca   
în Dinamo
21/11/2020, 16:41
Reacția virală a lui Contra la ultimele declarații ale lui Dan Petrescu: „Iar plânge!?”. Video
Reacția virală a lui Contra la ultimele declarații ale lui Dan Petrescu: „Iar plânge!?”. Video. FOTO: sportpictures.eu

Al doilea succes obținut de Dinamo în acest sezon a readus și zâmbetul pe buzele lui Cosmin Contra. Antrenorul roș-albilor s-a bucurat de victoria la scor de neprezentare în fața lui FC Voluntari și a făcut glume pe seama lui Dan Petrescu.

Imediat după ce a terminat conferința de presă de la finalul partidei cu Voluntari, Contra a ridicat volumul televizorului aflat în sală pentru a asculta declarațiile lui Petrescu de dinaintea meciului cu UTA.

Antrenorul campioanei României a anunțat că CFR Cluj are mari probleme de efectiv și că va întâmpina dificultăți în alcătuirea primului „11”, atât cu UTA, cât și la partida cu AS Roma din grupele UEFA Europa League.

A venit și rândul lui Contra să râdă. Antrenorul dinamovist, haz de necazul lui Petrescu

Cosmin Contra nu s-a putut abține în timp ce asculta declarațiile omologului său de la Cluj. „Guriță” a izbucnit în râs și a reacționat, fără să îi pese că, în continuare, camerele de luat vederi erau pornite: „Iar plânge!? Iar plânge!?”.

Dan Petrescu are emoții în privința meciului cu AS Roma

„La meciul cu Roma mă rog să am jucători. Ne rugăm să avem 10-12 jucători cu ei. Acum avem doar 14 de câmp. În tur erau 15. Nu ştiu ce vom face, nici nu vreau să mă gândesc. Dacă e vreo accidentare sau vreun test COVID-19 pozitiv, atunci nu cred că ne vom prezenta”, a declarat Dan Petrescu la conferința de presă de dinaintea meciului cu UTA.

Meciul dintre CFR Cluj și AS Roma este programat joi, 26 noiembrie, de la ora 22:00. În tur, italienii au câștigat pe Olimpico, scor 5-0.

CFR Cluj, locul 3 în Liga 1 și Europa League

În competiția internă, înaintea meciului cu UTA Arad, campioana en-titre este pe locul 3, cu 21 de puncte, trei mai puține decât rivalele FCSB și U Craiova. Ardelenii ocupă ultima treaptă a podiumului și în Europa League.

CFR Cluj are patru puncte, la fel ca Young Boys Berna și trei mai puține decât Roma. Codașa grupei este ȚSKA Sofia, cu un singur punct. Un succes, un rezultat de egalitate și o înfrângere este bilanțul echipei lui Dan Petrescu în cele trei meciuri de UEL.

Până la meciul cu Roma, CFR Cluj are de jucat cu UTA Arad în etapa a 10-a din Liga 1. Partida din Gruia este programată duminică, 22 noiembrie, de la ora 20:00.

Închide ×