STEAUA – DINAMO. Andone este fair-play: “Am fost DOMINAŢI!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
21/08/2016, 00:04
STEAUA – DINAMO. Andone este fair-play: “Am fost DOMINAŢI!”

STEAUA – DINAMO. Ioan Andone a recunoscut faptul că roş-albaştrii au dominat partida, însă consideră că rezultatul este echitabil. Antrenorul lui Dinamo a vorbit inclusiv despre cartonaşul roşu încasat de Filip, dar şi despre posibila plecare a lui Rotariu.

“Steaua ne-a făcut surprize cu cei şase jucători ofensivi, foarte, foarte tehnici. Nu mi-a plăcut contraatactul. Am fi putut marca mai mult. Dar nu ştiu dacă era corect să cîştigăm. Dar, per ansamblu, rezultatul este echitabil deşi am lăsat impresia că am avut noroc. Steaua ne-a dominat, are jucători foarte buni. Vom arăta altfel dacă vom transfera jucătorii doriţi pînă pe 31 august.

M-am enervat pentru că era cineva care-l înjura pe Dănciulescu. Este foarte multă lume fără cap, fără minte. Este păcat cînd munca nu îţi este respectată. Filip nu avea voie să încaseze acel cartonaş roşu. Putea să fac un fault de joc, nu să intre cu cotul. I-am spus că a greşit. Acum îl vom pierde pentru partidele următoare. Voi mai avea o discuţie cu el.

Rotariu nu vrea să plece de la Dinamo. Vrea să cîştige titlul în acest an. Îi place mult şi galeria pe care o avem. Chiar nu se gîndeşte la plecare. Cînd se va trage linie, este important să fim în faţă. Suporterii îşi doresc un titlu, nu s-au mai bucurat de mult”, a spus Andone.

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×