Reacţie ACIDĂ! Jose Mourinho i-a dat replica soţiei lui Rafa Benitez: “Ar trebui să se ocupe de dieta soţului ei, nu de mine!”

Marian Popovici   
în STIRI INTERNATIONALE
29/07/2015, 18:47
Reacţie ACIDĂ! Jose Mourinho i-a dat replica soţiei lui Rafa Benitez: “Ar trebui să se ocupe de dieta soţului ei, nu de mine!”

Jose Mourinho e într-un conflict deschis cu familia antrenorului, Rafael Benitez după un schimb dur de replici care a avut loc între două tabere. Soţia lui Benitez a început războiul cu o declaraţie dură la adresa portughezului: “Mereu curăţam mizeria din urma lui Mourinho. De fiecare dată ajungem să ne intersectăm drumurile”, spunea Monserrat Benitez. 

Lui Mourinho nu i-au căzut deloc bine declaraţiile soţiei lui Rafa Benitez şi a avut o reacţie acidă: “Această femeie este într-o stare totală de confuzie pentru că Benitez l-a înlocuit la Chelsea pe Di Matteo, nu pe mine, iar la Real Madrid pe Ancelotti. M-a înlocuit doar la Inter şi i-a luat doar 6 luni să distrugă echipa. Ar trebui să îşi vadă de treaba ei mai bine. Dacă s-ar ocupa de dieta soţului ei poate n-ar mai avea timp să vorbeasca de mine!”, a replicat Mourinho.

Rafa Benitez nu a dorit să comenteze reacţia lui Mourinho, spunînd că e mai preocupat de jocul lui Real Madrid decît de ceea ce spune Jose Mourinho.

Închide ×