Sport

Reacţia cititorilor Fanatik după ce Mirel Rădoi a anunţat că Dinamo nu va retrograda: “O ruşine a fotbalului” / “În cinci ani vor fi 36 de echipe”

Mirel Rădoi a aruncat bomba finalului de an şi a susţinut că Dinamo va fi salvată, chiar dacă va termina pe loc de retrogradare. Cititorii FANATIK au reacţionat imediat la această veste.
25.12.2021 | 16:34
Reactia cititorilor Fanatik dupa ce Mirel Radoi a anuntat ca Dinamo nu va retrograda O rusine a fotbalului  In cinci ani vor fi 36 de echipe
Mirel Rădoi susţine că Dinamo va fi salvată de la retrogradarea în Liga 2
ADVERTISEMENT

Chiar în seara Ajunului Crăciunului, Mirel Rădoi a oferit o informaţie care a făcut înconjurul României. Fostul selecţioner a susţinut că Dinamo va fi salvată dacă la finalul sezonului se va afla pe un loc de retrogradare în Liga 2.

Cititorii FANATIK au reacţionat imediat şi au criticat în termeni duri scenariul prin care Dinamo ar urma să fie salvată de la retrogradarea în Liga 2.

ADVERTISEMENT

Cum au reacţionat cititorii FANATIK după ce Mirel Rădoi a anunţat că Dinamo nu va retrograda

“Oricum era de aşteptat să facă şi 20 de echipe să scape, dar la cât de fals este acest campionat, nu mă mai miră nimic”.

“Dinamo trebuie să se salveze sportiv. Dacă termină pe ultimele două locuri şi măresc ăştia iar numărul de echipe, suntem iar înainte de ’90. În cazul ăsta, absolut toate celelalte echipe trebuie să refuze să intre pe teren. Devine circ, nu fotbal”.

ADVERTISEMENT

“Nu e posibil aşa ceva, să jonglezi cu regulamentele doar ca să ţii o echipă în Liga 1 pentru numele pe care îl are. Este o ruşine a fotbalului ce face această federaţie. Alte echipe au retrogrdat sau, mai rău, s-au desfiinţat”.

“Cred că în viitor vom avea 24 de echipe, salvând mereu echipa Dinamo”.

“Să facă un campionat al echipelor cu branduri şi nu o să retrogradeze niciodată”

“De ce să mărim numărul de echipe? Să stea un an în Liga 2, să-şi formeze o echipă unită, cu schemă de joc. Trebuie mulţi români, nu mercenari. Să ia exemplu de la Hagi”.

ADVERTISEMENT

“Atunci să facă un campionat al echipelor cu branduri şi nu o să retrogradeze niciodată”.

“În ritmul ăsta şi dacă Dinamo continuă aşa, peste cinci ani vor fi 36 de echipe în prima ligă”.

“Se vor face două campionate: unul doar cu Dinamo şi încă unul cu 16 echipe”.

Chiar dacă mulţi sunt împotriva salvării lui Dinamo, a existat şi un comentariu al unui suporter al rivalilor, care spunea că nu-şi doreşte ca formaţia din Şoseaua Ştefan cel Mare să ajungă în Liga 2.

ADVERTISEMENT

“Sunt stelist, dar nu îmi doresc să retrogradeze Dinamo. Greu să se salveze, dar nu imposibil”, a scris un fan al celor de la FCSB.

Ce a spus Mirel Rădoi: “Din informațiile pe care le am, Dinamo nu va retrograda”

Mirel Rădoi a declarat, într-un interviu pentru Telekom Sport, că nu crede în retrogradarea lui Dinamo, din moment ce LPF, FRF şi televiziunile ar avea de pierdut în acest scenariu. Fostul selecţioner al României a susţinut că Liga 1 ar putea ajunge să aibă 18 echipe, în loc de 16 ca în prezent.

“Eu spun că indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, nu va retrograda. Şi dacă va retrograda sportiv sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că Liga, Federaţia şi televiziunile îşi pot permite ca un brand atât de puternic să retrogradeze”, a spus Mirel Rădoi.

După 21 de etape, Dinamo ocupă penultimul loc, cu 3 victorii, 3 remize şi 15 înfrângeri. “Câinii” o depăşesc doar pe Academica Clinceni, ultima clasată, care are cu un punct mai puţin.

ADVERTISEMENT
Tags: