Life
notix pixel id

Reacția lui Doru Gusman, ex-impresarul lui Mîțu Stoian, după ce a aflat că Niculina Stoican îl dă în judecată: „Chiar o rog!”

Doru Gusman, fostul impresar al lui Petrică Mîțu Stoian, a reacționat după ce Niculina Stoican a anunțat că îl va da în judecată pentru acuzațiile pe care i le-a adus.
11.11.2021 | 17:41
Reactia lui Doru Gusman eximpresarul lui Mitu Stoian dupa ce a aflat ca Niculina Stoican il da in judecata Chiar o rog
Doru Gusman, conflict cu Niculina Stoican. Fotografie editată de Fanatik. Foto: Youtube/ captură PRO TV
ADVERTISEMENT

Este război total între cei mai dragi oameni din viața regretatului Petrică Mîțu Stoian. De câteva ore bune, Niculina Stoican și Doru Gusman, fostul impresar al artistului, sunt la cuțite.

Totul a pornit de la niște declarații făcute de Gusman, potrivit cărora Niculina Stoican l-ar fi împins pe Mîțu Stoian să își ceară pensionarea.

ADVERTISEMENT

Impresarul a povestit, de curând, că folcloristul se plângea că Niculina Stoican îi făcea zile fripte. Potrivit relatărilor acestuia, nu îl trata cu respectul pe care îl merita ca șefă a Ansamblului Maria Tănase din Craiova.

Vorbele au ajuns la urechile cântăreței de muzică populară, care s-a apărat astăzi, într-o intervenție cum rar a avut, în emisiunea lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Doru Gusman, reacție la intenția artistei Niculina Stoican de a-l da în judecată: „Nu vreau să aud de această doamnă”

Niculina a spus că i-a adus atingere imaginii sale și instituției pe care o conduce. Vedeta a negat toate acuzațiile lui Gusman și a anunțat că va apela la instanță, pentru a se face dreptate în acest caz.

Impresarul a aflat de la FANATIK despre intențiile Niculinei Stoican. Reacția lui a fost una cât se poate de fermă. Nu se teme că ar putea ajunge în instanță, judecându-se, pentru declarațiile făcute, cu Niculina Stoican.

ADVERTISEMENT

„Nici nu vreau să aud de această doamnă. Nu vreau să aud de Niculina Stoican. Chiar o rog să mă dea în judecată!”, a declarat Doru Gusman pentru FANATIK.

Niculina Stoican povestise în emisiunea lui Măruță, de la PRO TV, că Petrică Mîțu Stoian a fost cel care a insistat să plece din ansamblul condus de ea, pentru că voia să facă lucrurile de unul singur.

ADVERTISEMENT

Niculina s-a apărat azi în emisiunea lui Măruță

Mai mult, atunci când și-a anunțat intrarea la pensie, Niculina a fost alături de artist la un concert extraordinar pe care l-a susținut la plecarea de la Maria Tănase.

ADVERTISEMENT

„S-au adus injurii instituției pe care o conduc, mie ca om. Vom face demersurile necesare din punct de vedere juridic. Se va veni cu probe, cu dovezi, așa cum trebuie să se facă”, a spus Niculina Stoican la PRO TV.

Îndrăgita artistă a mai mărturisit că niciodată nu s-a certat cu Petrică, recunoscând că au fost momente când nu erau de acord unul cu celălalt, cum se întâmplă în orice relație de prietenie.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE