Fotbal intern

Oficialii de la Dinamo au cedat presiunii fanilor! Rapid a primit “interzis” în Ștefan cel Mare

18.09.2019 | 11:02
Oficialii de la Dinamo au cedat presiunii fanilor Rapid a primit interzis in Stefan cel Mare

Suporterii dinamoviști au oferit o reacție dură după ce oficalii clubului Rapid au anunțat că meciul cu Gloria Buzău se va juca pe stadionul din Șoseaua Ștefan cel Mare. Decizia a venit ca urmare a demărării lucrărilor de refacere ale gazonului din Regie, casa giuleștenilor în acest sezon, însă ultrașii din “Peluza Cătălin Hîldan” nu par foarte încântați că rivalii vor juca pe “Dinamo”.


UPDATE, 18 septembrie ora 11:00/ După presiunea pusă de suporteri, oficialii de la Dinamo au decis să anuleze înțelegerea cu Rapid, care urma să joace în Ștefan cel Mare meciul cu Gloria Buzău. Anunțul final a fost făcut printr-un comunicat postat de giuleșteni pe Facebook:

În ciuda faptului că am găsit înțelegere din partea clubului Dinamo, contractul a picat în ultimul moment datorită opoziției suporterilor dinamoviști (a caror poziție suntem nevoiti, de asemenea, să o înțelegem).

Așadar, în lipsa opțiunilor, meciul cu Gloria Buzău programat duminică, se va disputa acasă, în Regie. Ne bucurăm de suportul total al specialiștilor care se ocupă de refacerea gazonului, primind asigurări că se vor depune toate eforturile necesare pentru ca gazonul să se prezinte în condiții optime la ora jocului“.


ȘTIREA INIȚIALĂ

PCH, reacție dură după anunțul celor de la Rapid

Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan au oferit prima reacție, pe contul oficial de Facebook, după ce conducătorii de la Rapid au anunțat că meciul cu Gloria Buzău, din cadrul etapei a 8-a a Liga 2, se va juca pe stadionul “Dinamo”. Fanii nici nu vor să conceapă ideea că rivalii din Capitală vor juca acasă pe arena din Șoseaua Ștefan cel Mare, și au trimis amenințări către oficialii clubului Bogdan Bălănescu și Florin Prunea.

Pe ‘Dinamo’ nu va juca niciodată Rapid. Bălănescu și Prunea vor pleca imediat dacă ajung rapidiștii în parcare, nu la vestiare“, se arată în comunicatul celor din PCH.

Rapid a urcat pe locul 5 în Liga 2, după victoria cu FC Argeș. Sursă Foto: Sportpictures
Rapid a urcat pe locul 5 în Liga 2, după victoria cu FC Argeș. Sursă Foto: Sportpictures

Nu ar fi o premieră

Dacă meciul Rapid – Gloria Buzău, din cadrul etapei a 8-a din Liga 2, s-ar juca pe stadionul din Ștefan cel Mare, nu ar fi pentru prima dată când giuleștenii vor disputa o partidă în calitate de gazdă pe terenul marii rivale. “Alb-vișinii” au mai făcut-o o singură dată, în 2013, când întâlneau Concordia Chiajna în barajul de rămânere în Casa Pariurilor Liga 1, într-un meci câștigat de giuleșteni cu 2-1.

Pâna la meciul cu Gloria Buzău, formația lui Daniel Pancu se află pe locul 5 în clasamentul din Liga 2, cu 13 puncte după 7 runde. Adversara de duminică este clasată pe locul secund, la 3 lungimi distanță de Rapid. Liderul surpriză din al doilea eșalon este Turris Turnu Măgurele, care a acumulat 19 puncte și este neînvinsă.