Fotbal intern

Reacție dură a italienilor: “Roma nu a negociat pentru Dennis Man. Vor să atragă atenția asupra lui”

13.08.2018 | 17:37
Reactie dura a italienilor Roma nu a negociat pentru Dennis Man Vor sa atraga atentia asupra lui

Dennis Man este la ora actuală fotbalistul cel mai căutat din tabăra FCSB-ului, fiind în același timp foarte apreciat de patronul Gigi Becali, care speră să dea lovitura și să îl transfere în străinătate pe o sumă cât mai mare. După ce au apărut informații cu privire la un posibil transfer la AS Roma, italienii au avut o reacție dură. Jurnaliștii de la corrieregiallorosso.com au scris că AS Roma nu a negociat pentru Dennis Man și că FCSB încearcă doar să atragă și mai mult atenția asupra jucătorului de 19 ani.

Evoluțiile foarte bune ale atacantului de la FCSB au atras atenția mai multor cluburi importante din Europa, iar Gigi Becali a confirmat că Anderlecht se interesează de serviciile lui Dennis Man. Finanțatorul FCSB-ului a spus însă că nu intenționează să îl vândă în perioada următoare, intenția lui fiind aceea de a construi o echipă puternică în jurul lui, dar și a lui Olimpiu Moruțan. Apoi au apărut informații potrivit cărora  Dennis Man ar avea o ofertă de 7 milioane de euro de la AS Roma. Giovani Becali este cel care se ocupă de discuțiile între cele două cluburi, iar dacă AS Roma acceptă condițiile și îl transferă pe Man atunci salariul fotbalistului urmează să fie negociat de AnaMaria Prodan, care este de fapt, impresarul fotbalistului.

Jurnaliștii italieni scriu însă că AS Roma nu a negociat pentru Dennis Man. “În această dimineață au apărut în România zvonuri despre un transfer iminent al lui Dennis Man la AS Roma. Staff-ul nostru editorial susține că nu există nicio negociere pentru fotbalistul Stelei. Sunt doar zvonuri nefondate lansate de clubul românesc pentru a atrage atenția asupra jucătorului”, susțin jurnaliștii de la corrierregiallorosso.

Captură de pe site-ul corrieregiallorosso.com
Reacție dură a italienilor

Reacție dură a italienilor: “Roma nu a negociat pentru Dennis Man. Vor să atragă atenția asupra lui”

“Man a demonstrat că are valoare, pe mine chiar m-au întrebat despre el echipe mari din Germania. Mari, mari de tot! Nu are rost să dau numele. M-au întrebat ce jucător e, le-am spus ce am văzut, ce cred. Rămâne de văzut, pentru că e un jucător în creștere. 100% s-ar potrivi în Germania. Are viteză, driblează bine, marchează, s-ar potrivi. Stă chiar bine și fizic, dar știți cum e, jucătorii noștri se confruntă cu probleme fizice afară. Dar n-ar fi o problemă în Germania, pentru că te pun rapid la punct cu pregătirea fizică”, a declarat Vasile Miriuță cu privire la jucătorul FCSB-ului.

Dennis Man, prin evoluţiile sale constant bune, este de acum în mod evident şi un candidat serios la tricoul echipei naţionale, care nu ar trebui să lipsească din lotul lui Cosmin Contra pentru partidele din noua competiţie europeană, Liga Naţiunilor. Man face parte din rândul unei generaţii de jucători tineri şi talentaţi, care îi mai cuprinde pe Olimpiu Moruţan, noul talent al lui Gică Hagi la Viitorul, Denis Drăguş, Alexandru Cicâldău şi alţi fotbaliști care pot în orice moment să reprezinte soluţii viabile pentru echipa naţională.

15 goluri și 10 pase de gol a dat Dennis Man pentru FCSB în 62 de partide

Tags: