Fotbal intern

Reacție dură a lui Sepsi către Rachid Bouhenna înainte de meciul cu CFR Cluj: „E mai nesimțit!”

10.05.2021 | 19:33
Reactie dura a lui Sepsi catre Rachid Bouhenna inainte de meciul cu CFR Cluj E mai nesimtit
ADVERTISEMENT

Rachid Bouhenna a provocat numeroase reacții dure din partea fanilor lui Sepsi, dar chiar și din partea staff-ului covăsnenilor. Oficialii lui Sepsi au fost teribil deranjați de faptul că fundașul algerian a declarat în presa din țara sa că a semnat cu CFR Cluj.

Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, l-a atacat dur pe Bouhenna, despre care a spus că este „nesimțit”. Rachid Bouhenna a fost un jucător important pentru Sepsi, iar Leo Grozavu i-a acordat la un moment dat și banderola de căpitan.

ADVERTISEMENT

Totodată, Attila Hadnagy a negat și zvonurile conform cărora ar exista o prietenie între Sepsi și CFR Cluj, spunând că acuzațiile nu sunt adevărate.

Rachid Bouhenna, atacat dur înainte de CFR Cluj – Sepsi

Rachid Bouhenna a fost atacat dur de Attila Hadnagy, directorul sportiv al lui Sepsi, chiar înaintea meciului cu CFR Cluj, formație la care fundașul va ajunge în vară.

ADVERTISEMENT

„Bouhenna nu mai e în lot, după ce se termină contractul se duce la CFR, cum s-a spus. I-am propus să-i dăm salariile și primele la zi, el vrea mai mult, e mai nesimțit decât cum a fost. 

Nu ne-am înțeles. O să stea până pe 30 iunie la Sf. Gheorghe, cât mai are contract, după aia poate să vină la CFR”, a spus Hadnagy pentru gsp.ro.

ADVERTISEMENT

„Sunt multe zvonuri, multe prostii zise la cald!”

Attila Hadnagy a continuat și a dezmințit zvonurile conform cărora Sepsi ar avea o „prietenie” cu CFR Cluj, mai ales în actualul play-off din Liga 1, exprimându-și dorința clară ca echipa lui Leo Grozavu să învingă campioana României:

„Până acum nu am putut să batem CFR-ul. Sunt multe zvonuri, multe prostii zise la cald, dar noi mergem înainte, știm ce echipă suntem, cine ne cunoaște știe că avem echipă serioasă, fără prostii.

ADVERTISEMENT

Ne apasă când zic numai prostii de noi unii care nici nu ne cunosc. Vrem să arătăm că suntem oameni buni!”, a mai spus directorul sportiv al lui Sepsi.

ADVERTISEMENT
Tags: