Fotbal intern

Reacţie DURĂ dinspre Nicu Badea: “Ce să vândă Negoiţă? N-are nimic”

Marius Bacria, reprezentantul Asociatiei FC Dinamo, ce e condusă de Nicolae Badea, fostul acţionar de la FC Dinamo Bucureşti, a ţinut să răspundă acuzaţiilor făcute de Ionuţ Negoiţă în...
25.07.2017 | 00:28
Reactie DURA dinspre Nicu Badea Ce sa vanda Negoita Nare nimic

Marius Bacria, reprezentantul Asociatiei FC Dinamo, ce e condusă de Nicolae Badea, fostul acţionar de la FC Dinamo Bucureşti, a ţinut să răspundă acuzaţiilor făcute de Ionuţ Negoiţă în ceea ce priveşte modernizarea stadionului din “Ştefan cel Mare” – vezi detalii.

Actualul finanţator al “câinilor” susţine că şansele ca să nu se construiască un nou stadion pentru Dinamo sunt mari, iar toate acestea pentru  că “cineva are drept de folosinţă foarte dubios”.

Marius Bacria a aruncat săgeţi către Ionuţ Negoiţă şi susţine că patronul lui FC Dinamo Bucureşti are şanse foarte mici să reuşească să vândă clubul şi a explicat motivele. Mai mult, Bacria dezvăluie că Nicolae Badea nu a fost împotriva modernizării stadionului din “Ştefan cel Mare”.

NICOLAE BADEA DINAMO. Continuă scandalul cu Ionuţ Negoiţă

“Noi nu avem nimic împotriva modernizării stadionului şi am făcut tot ce am putut din punct de vedere legal să se întâmple asta. Ce îl frământă pe domnul Negoiţă? Jumătate de profit îl dăm CS-ului, nu luăm banii acasă. Nimeni nu ne-a chemat la renegocierea contractului, ci ne-au transmis să renunţăm. Ce vrea domnul Negoiţă? Să fim arestaţi? Eu şi domnul Badea. Legea şi dreptatea sunt de partea noastră.

Cred că se mizează ca să i se facă o imagine proastă domnului Nicolae Badea. De ce să renunţăm la un bun, pentru că suntem ameninţaţi de ministrul de Interne? Nu am fost băgaţi în seamă. Ministrul susţine că miza este spaţiile comerciale. Noi nu cerem niciun spaţiu compercial, ci ne dorim să administrăm spaţiile care sunt acum. În acest moment nu există niciun spaţiu compercial, deci nu ne dorim asta. Cum să fim acuzaţi că ne dorim spaţiile comerciale din viitorul stadion? Domnul Badea cheltuie bani şi nu îi duce acasă. De ce a fost iertat domnul Negoiţă de executarea silită până acum? În mai a făcut o înţelegere pe încă 6 luni pentru acei bani, dar după îşi spune cuvântul legea. E deja prea mult. Sunt aproape 4 ani şi jumătate. E o chestie privată, nu este vorba despre entităţi, ci este o chestie între două persoane.

Acţiunile sunt sechestrate. Acest club poate să iasă de sub patronatul lui Ionuţ Negoiţă. Nu ai sediu de club, nu ai bază de antrenament, nu ai autocare, ai jucătorii pe care îi ai, nu ai siglă, palmares,  nu ai stadion, atunci cine o să cumpere acţiunile de la Ionuţ Negoiţă? O să fie o mare înghesuială… Să fim serioşi!”, a declarat Bacria.