Sport

Reacție dură după ce Nicolae Dică a negociat cu Gigi Becali: ”Ăștia de la FRF pe unde sunt?”

După ce Marius Șumudică a refuzat să vină la FCSB, Gigi Becali a vrut să-l readucă pe Nicolae Dică, secundul lui Mirel Rădoi la națională.
22.05.2021 | 13:25
Reactie dura dupa ce Nicolae Dica a negociat cu Gigi Becali Astia de la FRF pe unde sunt
ADVERTISEMENT

FANATIK l-a surprins pe Dică părăsind reşedinţa finanțatorului ”roș-albaștrilor”, dar în cele din urmă secundul de la prima reprezentativă nu a revenit la FCSB.

Deși a lăsat să se înțeleagă că ar fi fost dispus să preia din nou frâiele la FCSB, Dică a explicat motivele pentru care l-a refuzat pe Becali.

ADVERTISEMENT

FRF, pusă la zid după ce Gigi Becali a negociat cu Nicolae Dică

În ciuda faptului că Nicolae Dică a decis să rămână la echipa națională a României, conducătorii FRF nu au scăpat de critici pentru faptul că secundul lui Mirel Rădoi a ajuns totuși la negocieri cu Gigi Becali.

Fostul mare portar Florin Prunea nu înțelege cum antrenorii aflați sub contract cu federația pot pleca atât de ușor de acolo: ”Cât de jos s-a ajuns… Ce mai reprezintă naționala? Fiecare pleacă și vine când vrea. Nu există nicio strategie”.

ADVERTISEMENT

”Cum să te duci la discuții când ești antrenorul naționalei? Ăștia de la FRF pe unde sunt? Nu-l acuz pe Dică, dar vorbeam așa despre situația antrenorului român…”, a declarat Prunea la emisiunea Digisport Matinal.

Salariile de la FRF duce la emigrarea antrenorilor

Fostul internațional consideră că salariile pe care federația le oferă sunt cu mult mai mici decât cele de la echipele de club și de aici vin problemele cu antrenorii care pleacă la prima ofertă pe care o primesc.

ADVERTISEMENT

”Cât de jos suntem!. Asta arată cât de slabă e Federația, din punct de vedere financiar. Un antrenor de la FRF câștigă mai puțin decât unul de club.

Un tehnician care are contract clar, bătut în cuie, cu bonusuri și clauză, își face de cap așa cum fac băieții ăștia! Pleacă și vin când vor! Păi contractul ăla? Isăilă a plecat în timp campaniei de calificare la Europeanul de tineret…”, a încheiat Prunea.

ADVERTISEMENT

Todoran, alegerea finală a lui Becali

După ce a fost refuzat de Marius Șumudică și Nicolae Dică, Gigi Becali s-a reorientat rapid și l-a numit pe Dinu Todoran. Inițial, acesta trebuia să fie chemat să coordoneze Academia de Fotbal a ”roș-albaștrilor”, însă faptul că se afla la biserică, i-a oferit lui patronului de la FCSB o adevărată revelație și a decis să-l pună direct la echipa principală.

FANATIK a aflat că deși în acte va fi antrenor principal, Todoran nu este cel care va conduce echipa, ci Mihai Pintilii, cel care este antrenor secund încă din mandatul lui Anton Petrea, dar care nu este posesor de licență PRO.

Experienţa lui Todoran în antrenorat se reduce la nivel de juniori şi câteva partide de Liga 2 şi Liga 1. A pregătit formaţia U-19 a lui FC Voluntari şi a fost antrenor secund la prima echipă, cu un scurt interimat la prima echipă, când a prins 4 jocuri.


  • (P) Cota BETANO pentru sezonul viitor din Liga 1: 3,00 este cota pentru “FCSB câștigă titlul”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT