Fotbal intern

Reacţie dură la adresa lui Cortacero, după bătaia de la Rin: „E un golan. Trebuie să plătească legal“

21.12.2020 | 20:50
Reactie dura la adresa lui Cortacero dupa bataia de la Rin E un golan Trebuie sa plateasca legal
ADVERTISEMENT

Sitauţia de la Dinamo a devenit explozivă! Alexandru Anghel, unul dintre fanii din programul DDB, i-a cerut socoteală lui Pablo Cortacero la Rin şi a fost lovit de bodyguardul spaniolului. Gestul a fost condamnat de Andrei Gerea, fost ministru şi membru cotizant al „câinilor“, care l-a numit golan pe iberic.

După ce Pablo Cortacero şi-a asigurat controlul Consiliului de Administraţie (CA) al clubului prin introducerea a trei apropiaţi şi excluderea lui Cornel Ţălnar, lucrurile au escaladat rapid.

ADVERTISEMENT

Fanii din Programul DDB au emis un comunicat virulentîn urma Adunării Generale a Acţionarilor prin care Cortacero şi-a asigurat majoritatea în CA, iar de la vorbe la pumni a fost doar un pas. Loviturile au venit însă din partea spaniolă, bodyguardului acţionarului majoritar lovind un suporter dinamovist.

Andrei Gerea: „În momentul în care un bodyguard al lui Cortacero a lovit acel fan, s-a terminat totul“

Alexandru Anghel a fost cel agresat fizic la Rin. A fost pus la pământ, după care a sunat la 112. La faţa locului au ajuns rapid echipaje ale Poliţiei, Ambulanţei şi Jandarmeriei.

ADVERTISEMENT

Incidentul a fost comentat şi de Andrei Gerea, fost ministru şi membru cotizant la Dinamo, care a condamnat gestul făcut de spanioli.

„Să ajungi să agresezi un fan al clubului? Au trecut de o linie roșie. Acești oameni nu mai au ce căuta la Dinamo. În momentul în care un bodyguard al lui Cortacero a lovit acel fan, s-a terminat totul. I-o fi zgâriat timpanul acel suporter, de asta s-a întâmplat totul, nu?!

ADVERTISEMENT

Ne pot agresa bodyguarzii pe stradă pentru că ne spunem părerea? Îi era viața pusă în pericol lui Cortacero? Băieții aceia cu mușchi și creier puțin au lovit un acționar al clubului, n-au fost instruiți”, a spus Andrei Gerea la Digisport.

„Aceşti impostori… Un golan din Spania“

„Am înțeles că acești impostori care sunt acționari la Dinamo au anunțat că au trimis deja niște milioane de euro, de săptămâna trecută. E limpede, banii n-au ajuns. Această mărire de capital a fost făcută pe vorbe. Jucătorii pleacă, au anunțat deja. După revelion, la revedere!

ADVERTISEMENT

De ce, că se joacă de-a acționarul acest nesimțit (n.r. – Pablo Cortacero)? E un golan din Spania, să se întoarcă de unde a venit. Să predea acțiunile, să spună ce bani a dat, de unde i-a avut. Să-și ia banii înapoi și să plece. Trebuie să plătească legal pentru tot ce a făcut, pentru înșelăciune“, a tunat Andrei Gerea.

ADVERTISEMENT