Sporturi

Reacție emoționantă a Gabrielei Ruse, după înfrângerea cu Radwanska. Românca, lăudată pe twitter. Video

03.07.2018 | 00:33
Reactie emotionanta a Gabrielei Ruse dupa infrangerea cu Radwanska Romanca laudata pe twitter Video

Elena Gabriela Ruse a oferit o prestație foarte bună la prima sa prezență pe tabloul principal la un Grand Slam. Ruse a avut 6 mingi de meci și a pierdut în trei seturi în primul tur la Wimbledon, în fața lui Radwanska, scor 6-3, 4-6, 7-5.

La finalul meciului, Gabriela Ruse nu și-a putut stăpâni emoțiile, după ce a fost extrem de aproape de victoria carierei. Tânăra sportivă română și-a pus prosopul în cap și a început să plângă.

Gabriela Ruse, aclamată pe twitter, în ciuda înfrângerii împotriva lui Agnieszka Radwanska

Chiar dacă a pierdut meciul din prima rundă cu Radwanska, Gabriela Ruse și-a câștigat foarte mulți fani iar reacțiile cu privire la prestația ei curg lanț pe twitter.

„Un meci grozav între Elena-Gabriela Ruse și una dintre favoritele mele, Radwanska. Un joc spectaculos de ambele părți și credă că Ruse are un viitor foarte frumos în față”

„Foarte ghinionistă Elena-Gabriela Ruse. A pus tot sufletul în acest meci. O jucătoare de viitor”

„Gabriela Ruse plângea cu capul în prosop, dar apoi a realizat că a dus o luptă grozavă, așa că s-a ridicat și a început să semneze autografe. S-a născut o nouă stea!”

La finalul partidei, Elena-Gabriela Ruse a primit un standing ovation din partea publicului prezent la partida ei cu Radwanska: