News

Reacție emoționantă a unui tânăr la postarea Oliviei Steer! “Când îți pierzi cea mai dragă persoană din lume, altfel simți cuvintele”

Reacție emoționantă a unui tânăr la postarea Oliviei Steer care le îndemna pe femei să nu își facă mamografie sau testul Papanicolau
25.09.2021 | 19:19
Reacție emoționantă a unui tânăr la postarea Oliviei Steer!
Postarea Oliviei Steer a fost comentată îndelung pe rețelele de socializare. Sursa foto - hepta.ro
ADVERTISEMENT

Postarea Oliviei Steer a stârnit aprigi controverse, dar un tânăr pare că a formulat cea mai impresionantă reacție. Acesta a scris pe o rețea de socializare câteva rânduri în urma mesajului transmis de fosta vedetă a Pro TV-ului.

“A venit din nou acea perioadă specială a anului, când iar nu îmi fac mamografie, nici test Papanicolau, nici nu port fundițe roz”, a scris aceasta, în urmă cu o săptămână.

Reacție impresionantă a unui tânăr la postarea Oliviei Steer!

Tânărul nu a ezitat o clipă și a explicat că a ales să scrie din responsabilitate și în încercarea de a repara din răul făcut de Olivia Steer.

ADVERTISEMENT

“Când îți pierzi cea mai dragă persoană din lume din cauza unei mamografii sau al unui test Papanicolau nefăcut la timp, altfel simți cuvintele Oliviei Steer. Nu te mai amuzi de ea, nu mai dai ochii peste cap, doar te doare.

Pentru că tu știi prin ce ai trecut, știi că sunt 10 ani de atunci și tu tot te întrebi: “De ce nu au fost lucrurile altfel?” “De ce nu și-a făcut un simplu test la timp, pentru a evita ani de chinuri și suferință?”

ADVERTISEMENT

Nu am făcut postarea pentru likeuri, nu vreau simpatie. Nu îmi place să vorbesc despre situația asta nicăieri, dar m-am simțit responsabil să încerc să repar din răul făcut de Olivia Steer.

Dacă măcar o femeie convinsă de “dânsa”, vede aceasta postare și se duce să își facă o mamografie sau un Papanicolau, eu sunt mulțumit.

ADVERTISEMENT

Nu o faceți pentru mine, o faceți pentru voi și pentru persoanele de lângă voi care o sa vă plângă și 10 ani după ce nu mai sunteți.

#cancermamar #awareness”, a scris Ionuț Bodonea pe Facebook. Nu a fost singurul care și-a exprimat supărarea după postarea Oliviei Steer.

ADVERTISEMENT

“Păcat, păcat că aceste cuvinte le spune chiar o femeie. O femeie care ar trebui să îndemne ea la rândul ei femeile să aibă grijă de ele.

Știu cum e să ai pe cineva în familie cu cancer, și cum e treci prin această boală alături de ea, să o vezi cum nu se simte bine,cum în fiecare zi îi este rău, cum chimioterapia îi face mai mult rău decât bine”, a notat un alt utilizator.

ADVERTISEMENT

„E de ajuns că și așa multe femei nu merg la doctor din cauza că nu au bani și nu au fost informate de ce e bine să își facă analizele la timp,nu e nevoie de cineva care să spună că aceste lucruri sunt normale în 2021!”

“Eram o persoană prea tânără și nu dădeam importanță. Puf m-a lovit ca o cărămidă. Cancer grad 2 g mamar. Mulțumesc lui Dumnezeu acum sunt bine. În 2 ani am făcut tot pe repede înainte. Sfatul meu pentru femei, faceți totul la timp”, a spus o tânără.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 853. 32 pagini + CD Armin Nicoară. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri