Life

Cum a reacționat fiul lui Aurel Niamțu după ce artistul a primit Golden Buzz la Românii au talent. “A renăscut” 

Aurel Niamțu a cucerit juriul de la Românii au talent și a ajuns direct în semifinale, după ce a primit Golden Buzz de la Andra. Fiul artistului a reacționat și a postat un mesaj pe contul de socializare.
21.03.2022 | 14:25
Cum a reactionat fiul lui Aurel Niamtu dupa ce artistul a primit Golden Buzz la Romanii au talent A renascut
Cum a reacționat fiul lui Aurel Niamțu după ce artistul a primit Golden Buzz. Sursă foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Fiul lui Aurel Niamțu, artistul care a impresionat juriul de la Românii au talent, în ediția de vineri seara, a reacționat după ce tatăl său a primit Golden Buzz.

Cum a reacționat fiul lui Aurel Niamțu după ce artistul a primit Golden Buzz la Românii au talent. “A renăscut”

Cântărețul în vârstă de 72 de ani i-a impresionat pe toți la Românii au talent, iar Andra l-a trimis direct în semifinale. De-a lungul timpului, acesta a urcat pe scenă alături de nume consacrate din muzica românească. Corina Chiriac, Angela Similea sau Aurelian Andreescu.

ADVERTISEMENT

După ce a primit Golden Buzz, fiul lui Aurel Niamțu a postat un mesaj dedicat tatălui său pe contul de socializare. Acesta a fost extrem de fericit și a spus că tatăl său a renăscut după apariția de la Românii au talent. De asemenea, a avut un mesaj foarte clar și pentru cei care de-a lungul timpului nu i-au recunoscut talentul artistului.

“Încununarea unei vieți trăită în mare parte doar pe scenă și răspunsul venit din partea oamenilor ce apreciază valoarea, calitatea și exemplul dat de către el… tatăl meu.

ADVERTISEMENT

Este cert că acest om din punct de vedere muzical a fost ‘uitat că o carte veche’ într-o bibliotecă plină de cărți valoroase. Odată cu apariția TV a renăscut. Așa e la noi la români, nu apari pe ‘sticlă’, nu te mai caută nimeni. Acum nu mai poate spune nimeni că sunt subiectiv….

Și nu uitați că de fiecare dată ‘această carte’ când se va deschide va avea ceva GREU de spus. Acum chiar nu contează ‘postacii drăguți’. Cei ce stau ‘după perdele’ și comentează. Viață bună tuturor!!!”, a scris Ionuț Niamțu pe Facebook. 

ADVERTISEMENT

Aurel Niamțu este din Iași și cântă de 52 de ani.

“Ar fi trebuit categoric să fie de mult o vedetă a acestei țări. Bravo, Aurel Niamțu ! Îmi doresc enorm să câștigi Romanii au talent”, a spus și Mihai Trăistariu.