Sport

Reacție furibună la adresa arbitrului după FC U Craiova – UTA Arad 1-0: „S-a prezentat un om care trebuia să fie la mici!”

FC U Craiova a învins-o pe UTA Arad, scor 1-0, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1. La finalul meciului, Dragoș Balauru a vorbit în termeni duri despre „centralul” Sorin Costreie.
01.05.2022 | 21:24
Reactie furibuna la adresa arbitrului dupa FC U Craiova  UTA Arad 10 Sa prezentat un om care trebuia sa fie la mici
FC U Craiova a învins-o pe UTA Arad, scor 1-0, în etapa a 7-a din play-out-ul Ligii 1. La finalul meciului, Dragoș Balauru a vorbit în termeni duri despre „centralul” Sorin Costreie
ADVERTISEMENT

În debutul reprizei secunde, Juan Bauza, mijlocașul oltenilor, l-a călcat pe gleznă pe portarul Dragoș Balauru. Însă, în mod inexplicabil, arbitrul Sorin Costreie a dictat lovitură liberă pentru gazde și i-a arătat cartonașul galben lui Balauru. În urma acestei lovituri libere, trupa lui Nicolo Napoli a marcat golul victoriei, prin Dominik Kovacic.

Reacție furibună la adresa arbitrului după FC U Craiova – UTA Arad 1-0

La finalul meciului, Dragoș Balauru a avut o reacție furibundă la adresa „centralului” Sorin Costreie. Acesta susține că arbitrul ar fi trebuit să-i arate cartonașul roșu lui Bauza și nicidecum să dicteze lovitură liberă pentru gazde, la faza controversată din debutul reprizei secunde.

ADVERTISEMENT

„Eu am intrat bine în meci, m-am simțit foarte bine și nu cred că s-a văzut ca am lipsit etape multe de pe teren. Jocul, în sine, din punctul meu de vedere, l-am controlat.

Am avut ocaziile mari ale acestui meci. Astazi s-a prezentat un om care trebuia să fie la mici, că tot e 1 mai. Nimic nu mă dă înapoi din ce am simțit în teren.

ADVERTISEMENT

Din punctul meu de vedere, cartonaș roșu! Este inadmisibil! S-a soldat cu galben pentru mine, cu nervi mulți și cu gol pentru Craiova.

Se tot vorbește la televizor că sunt echipe care strică campionatul, Mediașul, Clinceniul, dar haideți să ne uităm și în alte părți. O viciere de rezultat! A fost o seară neagră! Noi ne gândim la meciurile rămase”, a declarat Dragoș Balauru, la finalul partidei cu FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

Echipele de start de la FC U Craiova – UTA Arad:

FC U CRAIOVA: Popa – Negru, Kovacic, Paramatti – Huyghebaert – Asamoah, Achim – Baeten, Bauza, Van Durmen – Compagno
ANTRENOR: Nicolo Napoli

UTA ARAD:  Fl. Iacob – Vukcevic, Benga, Medimorec, Șliakov – Vorobjovas, Batha, Ubbink – Miculescu, Laukzemis, Otele
ANTRENOR: Ionuț Badea

ADVERTISEMENT

În prezent, UTA Arad se află pe locul 10 din Casa Pariurilor Liga 1, cu 31 de puncte obținute.