News

Reacție halucinantă a bărbatului care a atacat cu maceta angajații unei șaormerii. ”Am avut și eu probleme și de asta”. Update

Autorul atacului cu maceta de la o șaormerie din București s-a predat poliției. Explicația halucinantă pentru faptele sale
23.04.2023 | 11:27
Reactie halucinanta a barbatului care a atacat cu maceta angajatii unei saormerii Am avut si eu probleme si de asta Update
Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore Sursa foto: Captură ecran stirileprotv.ro
ADVERTISEMENT
23-04-2023
08:27

Atacatorul va fi cercetat în libertate

Bărbatul care a atacat angajații unei șaormerii din sectorul 3 din București a fost plasat duminică sub control judiciar. Acesta se predase la poliție în cursul zilei de sâmbătă și fusese reținut pentru 24 de ore.

La mai bine de 36 de ore după ce a atacat cu maceta angajații unei șaormerii din sectorul 3 al Capitalei, autorul s-a predat la Secția 11 de poliție, unde a mers însoțit de avocatul său.

Reacție halucinantă a bărbatului care a atacat cu maceta angajații unei șaormerii

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru lovire sau alte violențe, și tulburarea liniștii și ordinii publice. Întrebat de jurnaliști care a fost motivul atacului său, individul a avut un răspuns halucinant. ”N-am făcut nimic, n-am tăiat pe nimeni. Am avut și eu probleme și de asta”, relatează stirileprotv.ro.

ADVERTISEMENT

Incidentul a avut loc vineri. Nemulțumit se pare de calitatea produselor livrate, bărbatul a avu o discuție aprinsă cu unul dintre angajații șaormeriei. L-a pălmuit pe angajatul de la casierie care a ripostat. Din acest moment situația a escaladat. Bărbatul a scos maceta, a sărit peste tejghea și a început să alerge angajații, rănindu-l pe unul dintre ei. Atacatorul a reușit apoi să fugă.

”Extrem de agresiv, înjurând în continuu, s-a oprit în dreptul casieriei, i-a ars o palmă extrem de puternică colegului meu care s-a și clătinat în momentul respectiv. Colegul meu l-a atins, într-adevăr, și el cu o palmă, după care individul a scos o ditamai maceta, cuțit, nu știu cum să-i spun”, a declarat managerul șaormeriei.

ADVERTISEMENT

”Băieți foarte tineri, lucrau cam de 6 luni, sunt niște oameni extrem de conștiincioși. Cel care a fost cel mai rău lovit și agresat era chiar șef de tură, promovat șef de turăde o lună de zile sau 2 luni de zile”, a mai declarat acesta.

Angajații răniți au primit îngrijiri medicale

A fost anunțată poliția, iar angajații răniți au primit îngrijiri medicale. ”A venit o doamnă, a luat o șaorma. A venit băiatul acela foarte îndârjit. Toată treaba a durat 40 de secunde – 1 minut. Toată lumea a început să poarte cuțite la ei, zici că suntem în Vestul Sălbatic”, a declarat un alt reprezentant al localului.

ADVERTISEMENT

Polițiștii au deschis un dosar de cercetare penală și l-au identificat cu ajutorul camerelor de supraveghere. “La data de 21 aprilie 2023, în jurul orei 00.00, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 11 au fost sesizați cu privire la faptul că angajatul unui restaurant fast food ar fi fost agresat, cu un obiect tăietor-înțepător, de un bărbat cu care a avut o discuție în contradictoriu.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului pentru a lua primele măsuri, bărbatul agresat fiind preluat de un echipaj medical care l-a transportat la o unitate spitalicească.

ADVERTISEMENT

Cercetările sunt continuate, în vederea identificării și depistării persoanei bănuită de săvârșirea faptei de lovirea sau alte violențe, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 3″, a informat după incident Poliția Capitalei.

ADVERTISEMENT
Tags: