Fotbal intern

Reacție halucinantă a lui Pablo Cortacero: ”Cum nu sunt bani deloc? Vom plăti toate datoriile!”

14.01.2021 | 15:03
Reactie halucinanta a lui Pablo Cortacero Cum nu sunt bani deloc Vom plati toate datoriile
ADVERTISEMENT

Acționarul majoritar al lui Dinamo București, Pablo Cortacero, a avut o reacție halucinantă susținând că situația financiară nu este atât de grea și a explicat ce bani au intrat la club.

Fanii implicați în Proiectul DDB nu au exclus varianta uluitoare ca în spatele investitorului spaniol să se afle finanțatorul rivalei FCSB, Gigi Becali, ca răzbunare pentru farsa făcută la meciul cu Manchester City.

ADVERTISEMENT

De altfel, suporterii ”câinilor” pun presiune tot mai mare pe Cortacero pentru ca acesta să renunțe la acțiuni, din cauza neplății datoriilor și a promisiunilor neonorate.

Pablo Cortacero a reacționat după acuzele primite din toate părțile

După toate acuzațiile la adresa sa, Pablo Cortacero a reacționat: ”Cum nu au fost deloc bani? Eu asta nu pricep! Au intrat banii de la Unibet. Sunt banii de la Macron, drepturile TV. Avem încă facturi pe care trebuie să le încasăm”.

ADVERTISEMENT

”E adevărat că atunci când vor intra cele 5 milioane de euro lucrurile vor fi mai simple, vor fi mai multe lichidități și vom putea plăti la zi toți jucătorii, toți angajații clubului. Vom plăti împrumutul celor de la DDB către club pentru că nu vrem să crească datoria lui Dinamo”, a declarat spaniolul pentru prosport.ro.

”Sper ca în aceste zile să intre mărirea de capital de 5 milioane de euro. Nu știu de ce lumea vorbește că Dinamo va ajunge la faliment. Pe 21 decembrie am făcut mărirea de capital și sunt 30 de zile în care trebuie să intre banii.

ADVERTISEMENT

Dacă nu vor intra cele 5 milioane de euro, putem discuta despre altceva, dar până atunci mi se pare ireal să discuți despre faliment. Sunt oameni care probabil scot tot felul de lucruri pentru alte interese. Vrem să intre această mărire de capital de 5 milioane de euro, acum.

Apoi, în mai, vom face o altă mărire a capitalului, tot cu 5 milioane de euro, pentru a scăpa de toate datoriile și pentru a avea un club sănătos din punct de vedere financiar. Când intră prima mărire de capital și ceilalți acționari vor trebui să contribuie cu sumele care le revin procentual, DDB cu 20 și ceva la sută și Nicolae Badea cu 7 și ceva la sută”, a mai spus Cortacero.

ADVERTISEMENT

Pablo Cortacero neagă că Ionuț Negoiță ar fi în continuare patron

”Am discutat ultima dată cu Negoiță când s-au parafat actele pentru a prelua Dinamo. Nu am mai discutat de atunci cu el. Va trebui să avem un dialog în perioada următoare pentru că Dinamo are o datorie către el. Când vor intra banii în club, o vom plăti.

Este o minciună că el ar fi în spate, că el ar fi în continuare patron. De când a vândut clubul nu a mai avut nicio legătură cu Dinamo. A făcut ce a putut înainte, a făcut lucruri bune, dar, când a cedat echipa, s-a terminat totul pentru el. Lumea vorbește mult și foarte ușor, dar nimeni nu vrea să se implice, să bage bani sau să ajute clubul”, a menționat ibericul.

Rezultatele din teren, cinci victorii în ultimele 7 meciuri, contrastează total cu situaţia financiară de la clubul din Ştefan cel Mare, unde investitorii spanioli promit bani de luni de zile, dar acei bani nu apar niciodată, iar singurele plăți le fac suporterii prin Programul DDB.

În a doua etapă a returului, Dinamo joacă pe teren propriu împotriva Chindiei Târgoviște și DDB a pus în vânzare bilete virtuale pe… ”Arena Națională”, în număr de 53.000. La 5 lei biletul, un ”sold out” ar aduce 265.000 de lei (54.400 de euro la cursul zilei) pentru sprijinirea echipei. Până joi, la ora 12:00, se vânduseră peste 33.000 de bilete, cifră-record până acum.

ADVERTISEMENT