Fotbal international

Reacție ignorantă din partea spaniolilor la adresa lui Dinamo Kiev: “Deplasarea lungă va fi problema lui Villarreal”

26.02.2021 | 17:44
Reactie ignoranta din partea spaniolilor la adresa lui Dinamo Kiev Deplasarea lunga va fi problema lui Villarreal
ADVERTISEMENT

Reacția spaniolilor a fost una ignorantă la adresa lui Dinamo Kiev, după ce s-a aflat că Villarreal o va înfrunta pe echipa lui Mircea Lucescu în faza optimilor de finală Europa League. Aceștia susțin că principala problemă înaintea confruntării este mai degrabă reprezentată de deplasarea lungă până în Ucraina, decât forța echipei din Kiev.

Dinamo Kiev a eliminat-o pe Brugge în faza precedentă a competiției după ce scorul la general a fost unul strâns, 2-1. De cealaltă parte, ibericii i-au elimnat lejer pe cei de la RB Salzburg, cu scorul cumulat de 4-1.

ADVERTISEMENT

Mircea Lucescu a reușit să o revigoreze pe Dinamo din momentul în care a preluat conducerea tehnică a echipei. A calificat echipa în grupele Champions League și este, pentru moment, liderul campionatului ucrainean, la un punct în fața celor de la Șahtior.

Reacție ignorantă din partea spaniolilor la adresa lui Dinamo Kiev: “Deplasarea lungă va fi problema lui Villarreal”

“Deplasarea lungă (3415 kilometri) va fi prima problemă majoră a lui Villarreal în manșa tur a optimilor Europa League. Dinamo vine după grupa de Champions League din care au făcut parte Barcelona, Juventus și Ferencvaros.

ADVERTISEMENT

În 16-imile Europa League a eliminat Brugge (2-1) datorită a două goluri înscrie de Buyalskyi. Sosirea veteranului Mircea Lucescu, care a construit echipa lui Șahtior, câștigătoare a Cupei UEFA 2009, a revitalizat liderul din Ucraina”, au scris cei de la Marca .

Cele două echipe se vor duela în dublă manșa, meciul tur fiind programat pe 11 martie, iar returul pe 18 martie. “Șocul” optimilor de finală este reprezentat de confruntarea dintre Manchester United și AC Milan.

ADVERTISEMENT

Cotidianul AS punctează forma bună din campionat pe care Dinamo Kiev o traversează

Jurnaliștii de la AS consideră că Villarreal a avut parte de un adversar accesibil în faza optimilor, însă subliniază forma bună din campionat pe care Dinamo Kiev o traversează cu Mircea Lucescu pe banca tehnică.

“Spaniolii au scăpat cu bine la tragerea la sorți pentru optimile Europa League. “Submarinul” va întâlni Dinamo Kiev, iar Granada se va duela cu Molde. Granzii, precum echipele din Anglia, au fost evitați, iar Manchester United se va duela cu Milan.

ADVERTISEMENT

Echipa lui Mircea Lucescu este lider în Ucraina, la un punct în fața lui Șahtior. După o perioadă dificilă, Kievul a reușit să își revină și are la dispoziție mulți jucători tineri precum Mykolenko, Popov, Tsygankov sau Supryaga.

Vine după eliminarea lui Brugge, o altă echipă provenită din Champions League. Cea mai bună veste pentru Villarreal este că turul se va juca la Kiev, cu public, deși problema clară este deplasarea lungă”, au scirs cei de la AS.

ADVERTISEMENT
Tags: