Fotbal intern

Reacție imediată după ce Gigi Becali îl impune titular pe Ionuț Panțîru: ”E mai bun Radunovic”

20.04.2021 | 09:41
Reactie imediata dupa ce Gigi Becali il impune titular pe Ionut Pantiru E mai bun Radunovic
Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a decis ca Ionuț Panțîru să joace de acum titular în echipa lui Toni Petrea, iar fostul internațional Basarab Panduru a reacționat și a spus că Risto Radunovic e mai bun pe fază defensivă
ADVERTISEMENT

Finanțatorul echipei FCSB, Gigi Becali, a decis ca Ionuț Panțîru să joace de acum titular în echipa lui Toni Petrea, iar fostul internațional Basarab Panduru a reacționat și a spus că Risto Radunovic e mai bun pe fază defensivă.

Intrat în minutul 63 în locul lui Olimpiu Moruțan, care s-a accidentat, Panțîru a reușit să marcheze golul de trei puncte pentru echipa sa în partida cu FC Botoșani, după o gafă monumentală a portarului Eduard Pap.

ADVERTISEMENT

Mulțumit de aportul jucătorului adus de la Poli Iași, Becali a transmis staff-ului tehnic că Panțîru nu trebuie să mai lipsescă dintre titulari, indiferent de postul pe care va fi folosit.

Ordinul lui Gigi Becali ca Ionuț Panțîru să fie titular a stârnit reacții controversate

Decizia lui Gigi Becali în privința titularizării lui Ionuț Panțîru a fost comentată de majoritatea oamenilor din fotbal, iar una dintre cele mai pertinente reacții a avut-o fosutl internațional Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT

”Dacă nu ai unde să-l joci, îl scoţi pe Radunovic. Pe fază de apărare mi se pare parcă mai bun Radunovic. Panţîru se duce, câteodată îl prinde jocul în faţă. Până atunci o să joace inter probabil.

Să vedem dacă vor folosi tot acolo. Au şi probleme de lot, s-ar putea să trebuiască să-l bagi. Poţi să joci cu Ovidiu Popescu şi Panţîru interi”, a declarat Panduru la Telekom Sport.

ADVERTISEMENT

FCSB își recuperează jucătorii accidentați

Vești bune pentru antrenorul FCSB-ului, Toni Petrea, care a reușit să recupereze un jucător înainte de meciul cu Academica Clinceni. Andrei Miron s-a accidentat în partida cu Sepsi și era suspect de ruptură musculară. Se pare însă că fundașul central s-a recuperat în timp record, după ce i-a făcut o vizită ”vraciului” Marijana Kovacevic și a revenit la antrenamentele echipei.

Din informaţiile FANATIK, portarul Andrei Vlad a efectuat un RMN în cursul zilei de luni, iar problemele medicale nu sunt aşa de grave cum s-a crezut în primă fază. Cu toate acestea, prezenţa lui pe teren în meciul cu Academica Clinceni va fi decisă în ziua partidei.

ADVERTISEMENT

În condițiile în care Dennis Man a plecat de la FCSB, iar Florinel Coman va lipsi până la finalul sezonului, antrenorul Toni Petrea este criticat pentru faptul că nu schimbă sistemul de joc. Vasile Miriuță îl ironizează pe tehnician, care în opinia sa este doar un executant al ordinelor venite de la patronul Gigi Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Academica Clinceni – FCSB: 1,72 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT