Fotbal international

Reacție incredibilă a fanilor lui Rangers după transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Glasgow

21.06.2020 | 15:34
Reactie incredibila a fanilor lui Rangers dupa transferul definitiv al lui Ianis Hagi la Glasgow
ADVERTISEMENT

Fanii echipei Glasgow Rangers au avut o reacție incredibilă după ce oficialii clubului au anunțat transferul definitiv al lui Ianis Hagi de la RC Genk.

La finalul lunii mai, conducătorii lui Glasgow Rangers au decis să-l achiziționeze definitiv pe internaționalul român și au plătit pentru transferul său trei milioane de lire sterline, plus alte bonusuri.

ADVERTISEMENT

Presa insulară a devăluit că cel care a insistat pentru Ianis Hagi a fost chiar marele Steven Gerrard, care a hotărât să-i plătească un salariu de un milion de lire sterline pe an pentru cele trei sezoane din contract.

Transferul lui Ianis Hagi i-a convins pe fanii lui Rangers

În doar trei săptămâni de la anunțul transferului definitiv al lui Ianis Hagi, fanii lui Glasgow Rangers și-au arătat atașamentul față de echipă și încrederea în mijlocașul român.

ADVERTISEMENT

Astfel, nu mai puțin de 32.000 de abonamente au fost reînnoite pentru sezonul viitor, iar oficialii anunță că până la finalul lunii, când se va încheia campania, se așteaptă ca numărul acestora să crească.

”E un răspuns fenomenal din partea susţinătorilor noştri, a căror loialitate depăşeşte standardele şi aşa ridicate. Îi asigurăm că facem toate eforturile să-i primim la stadion cât mai curând posibil şi în deplină siguranţă”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

ADVERTISEMENT

În semn de respect pe suporterii săi, care nu au mai putut să asiste la meciuri în primăvara anului 2020, după ce campionatul Scoției a fost întrerupt din cauza pandemiei de coronavirus, Rangers a decis să înghețe prețurile la abonamente pentru stagiunea viitoare.

La mijlocul acestei săptămâni, Ianis Hagi a reluat antrenamentele la Glasgow Rangers, iar antrenorul Steven Gerrard a avut numai cuvinte de laudă pentru el: ”E un transfer foarte bun pentru club. Ca jucător e fantastic, dar cel mai important pentru mine este el ca persoana. Un om fantastic, mereu dornic să înveţe şi să progreseze. S-a întors într-o formă incredibilă”.

ADVERTISEMENT

”Vorbim despre cineva care a absorbit, la virgulă, fiecare informaţie. Grăsimea şi greutatea corpului său sunt într-o stare perfectă în acest moment. Suntem gata să punem ceva muşchi pe el şi să-l facem mai puternic. E la fel de nerăbdător ca mine”, a menționat fostul star de la Liverpool.

ADVERTISEMENT
Tags: