Sport

Reacție virulentă după derapajul cu whisky și manele al juniorilor de la CSA Steaua: „Ia uite pe ce dăm noi 2,5% din PIB!”

Filmulețul halucinant în care juniorii de la CSA Steaua apar în ipostaze jenante în autocar, unde petreceau cu manele și whisky, au atras mai multe reacții virulente.
10.11.2021 | 21:52
Reactie virulenta dupa derapajul cu whisky si manele al juniorilor de la CSA Steaua Ia uite pe ce dam noi 25 din PIB
ADVERTISEMENT

Emil Grădinescu a fost ironic cu echipa finanțată din bani publici, înțepând Armata Română și declarând în glumă că filmulețul ar trebui să fie prezentat la un congres NATO, pentru a vedea toată lumea pe ce cheltuie România 2,5% din PIB.

Gabi Balint a spus că nu este posibil un asemenea comportament, mai ales la niște viitori fotbaliști, care sunt născuți în 2007, punând „tunurile” pe familiile puștilor, care au insistat să intre în autocarul echipei, autocar care se pare că aparținea Armatei Române, după cum a precizat Gigi Becali într-o intervenție TV.

ADVERTISEMENT

Reacție virulentă după derapajul cu whisky și manele al juniorilor de la CSA Steaua

Emil Grădinescu a avut o reacție dură după ce a văzut filmulețul în care juniorii CSA Steaua petreceau în autocar cu manele și Whisky.

„Acest filmuleț ar fi bun să fie dus la NATO. Ia uite, NATO pe ce dăm noi 2.5% din PIB”, a spus comentatorul, la TV TelekomSport.

ADVERTISEMENT

Și Gabi Balint a avut o reacție dură după imaginile apărute în spațiul public: „Eu nu știu de când sunt imaginile astea, petreceri în autocare am făcut și noi, poate era ceai acolo, chiar nu știu.

E tare curios că iese acest film, de ce iese, când iese… eu nu cred… dacă e adevărat și așa a fost, înseamnă că lucrurile sunt grave”.

ADVERTISEMENT

Gabi Balint, dezamăgit de întâmplarea din autocar

Gabi Balint a fost dezamăgit de întâmplarea petrecută în autocar la juniorii CSA Steaua: „Dacă au fost câțiva părinți și au vrut să facă o glumă e altceva, tinerii din ziua de azi ascultă muzică de tipul acesta…

Răspunsul trebuie să îl ofere clubul. Probabil se investighează să vadă ce a fost. După ce apare comunicatul, vom putea comenta. Ce se întâmplă în fotbalul nostru nu e normal”.

ADVERTISEMENT

„Sincer, pe vremea la noastră, la nivelul ăsta, nu exista așa ceva. Nu, nu are cum să mi se pară normal așa ceva. Antrenorul care a fost, să zicem că a fost cu ei, a greșit că a luat părinți cu ei în autocar…”, a mai spus Gabi Balint, la TV DigiSport.

Gigi Becali a intervenit în scandalul de la echipa din Liga 2, spunând că autorcarul aparține statului: „Autocarul este al Unității Militare, angajați ai statului!”.

ADVERTISEMENT