Life

Detalii neștiute despre nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry. Ce i-a spus ducesa de Sussex prințului Charles

Noi detalii apar despre nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry. Cum a reacționat ducesa de Sussex când prințul Charles, tatăl lui Harry, i-a propus să o conducă la altar ?
05.03.2022 | 16:45
Detalii nestiute despre nunta lui Meghan Markle cu printul Harry Ce ia spus ducesa de Sussex printului Charles
Cum a reactionat Meghan Markle când prințul Charles i-a propus să o conducă la altar. Sursa foto: Hepta, Fox News, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Detalii neștiute ies la iveală despre nunta lui Meghan Markle cu prințul Harry, care a avut loc în anul 2018. Pentru că tatăl ei nu a putut participa la eveniment, prințul Charles i-a propus să o conducă el la altar. Însă, fosta actriță nu ar fi avut o reacție tocmai pozitivă.

Ce i-a spus Meghan Markle prințului Charles când acesta i-a propus să o conducă la altar

Viitoarea ducesă de Sussex i-ar fi răspuns prințului Charles astfel: ”Ne putem întâlni la jumătatea drumului?”. Momentul a fost dezvăluit de jurnalistul Robert Hardman, într-o nouă biografie pe care i-a făcut-o reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii.

ADVERTISEMENT

Neparticiparea tatălui ducesei de Sussex la nunta fiicei lui a fost una extrem de controversată la acea vreme. Nu se știe încă dacă lipsa sa a fost din cauza unor probleme medicale sau dintr-un simplu refuz.

De ce tatăl lui Meghan Markle nu a participat la nunta fiicei lui

Concret, înainte de ceremonie, în spațiul public au apărut zvonuri potrivit cărora el ar fi aranjat cu paparazzii să fie fotografiat în timp ce privește imagini cu Meghan. După ce s-a aflat acest lucru, bărbatul a anunțat că nu se va mai prezenta la nuntă, de rușine.

ADVERTISEMENT

Ulterior, s-a răzgândit, spunând că, de fapt, va merge, după care a intervenit cu un alt răspuns negativ pe motiv că trebuie să se supună unei intervenții chirurgicale la inimă.

Meghan Markle și prințul Harry au renunțat la familia regală

În prezent, Meghan Markle și Prințul Harry duc o viață obișnuită în Santa Barbara, California, după ce în 2020 au decis să renunțe la familia regală.

ADVERTISEMENT

”Era un mediu foarte dificil, aşa cum mulţi au văzut, cred. Ştim cu toţii cum se comportă presa britanică. Şi era pe cale să-mi distrugă sănătatea mintală. Era toxică.

Aşa că am făcut ceea ce orice soţ şi tată ar fi făcut – mi-am scos familia de acolo. Dar nu am fugit niciodată. Mă voi pune mereu în slujba altora – este viaţa mea – deci nu contează unde mă aflu în lume, voi face mereu acelaşi lucru”, a dezvăluit prințul Harry, în emisiunea “The Late Late Show”, prezentată de James Corden, despre motivul care l-a împins atât pe el, cât și pe Meghan Markle să se desprindă din îndatoririle familiei regale britanice.

ADVERTISEMENT