News

Reacție neașteptată a soțului Halynei Hutchins, femeia împușcată mortal de Alec Baldwin. Cei doi erau părinții unui copil de 9 ani

O teribilă dramă s-a petrecut joi pe platourile de filmare din New Mexico (SUA), acolo unde celebrul actor Alec Baldwin (63 de ani) a împușcat mortal o persoană cu pistolul din recuzită.
23.10.2021 | 12:18
Reactie neasteptata a sotului Halynei Hutchins femeia impuscata mortal de Alec Baldwin Cei doi erau parintii unui copil de 9 ani
ADVERTISEMENT

Director de imagine al peliculei western ”Rust”, Halyna Hutchins (42 de ani) a fost împușcată mortal de actorul principal Alec Baldwin, tirul vedetei de la Hollywood rănindu-l grav și pe regizorul filmului, Joel Souza (48 de ani).

Chiar dacă a fost transportată de urgență cu elicopterul la Spitalul University of New Mexico din Albuquerque, Halyna Hutchins nu a mai putut fi salvată, în timp ce Joel Souza se află în prezent sub tratament, după ce a fost internat inițial la Terapie Intensivă.

ADVERTISEMENT

Devastat de tragedia pe care a provocat-o, Alec Baldwin, un nume de referință în lumea filmului, a anunțat oficial că va coopera cu poliția în ancheta declanșată, tocmai pentru a se afla cum s-a ajuns la producerea unei drame de asemenea proporții.

Alec Baldwin a vorbit cu soțul victimei

Halyna Hutchins era căsătorită de 16 ani cu Matthew, cu care avea un băiat de 9 ani. Imediat după tragedie, Alec Baldwin a luat legătura cu soțul victimei, oferindu-i sprijin pentru el și pentru familia lui, așa cum au declarat reprezentanții actorului.

ADVERTISEMENT

Matthew Hutchins a confirmat dialogul cu actorul de 63 de ani în presa de peste Ocean. ”Am vorbit cu Alec Baldwin și a fost de foarte mare sprijin”, a mărturisit pentru New York Post soțul Halynei, devastat de durere.

Potrivit jurnaliștilor americani, Matthew și fiul lui se află chiar la locul dramei, în Santa Fe. Și mama lui Matthew Hutchins a vorbit în presă despre cea care a fost nora ei. ”Era o tânără foarte drăguță. Și am știut când am întâlnit-o prima dată că va ajunge să fie nora mea” , a amintit Teresa Hutchins.

ADVERTISEMENT

Halyna Hutchins era o stea în devenire

”Nu există cuvinte cu ajutorul cărora să descriu șocul și tristețea în legătură cu tragicul accident care i-a luat viața Halynei Hutchins, o soție, o mamă și o colegă de-a noastră profund admirată”, a scris distrus Alec Baldwin pe contul său de Twitter.

Halyna Hutchins era foarte bine văzută în branșă, fiind considerată de revista American Cinematographer o certitudine în domeniu încă din 2019. De altfel, anul trecut, Halyna făcuse parte din echipa filmului Archenemy.

ADVERTISEMENT

Evident, în condițiile date, nu a surprins pe nimeni că producția a fost oprită pentru o perioadă nedeterminată de timp, așa cum a informat un purtător de cuvânt al Rust Movies Productions LLC, casa producătoare a peliculei.

Consiliere psihologică pentru echipa de filmare

Surse federale notează că anchetatorii au vorbit deja cu toți participanții la teribila scenă, încercând să-și dea seama cum de a fost posibil ca un pistol de recuzită, care nu ar fi trebuit să aibă muniție reală, să provoace moartea unui om și rănirea gravă a altei persoane.

Cum echipa de filmare este încă în stare de șoc după cele întâmplate, casa de producție a anunțat că pune la dispoziție un cabinet de consiliere psihologică pentru cei care cred că pot depăși tragedia cu ajutorul unor specialiști în domeniu.

 

ADVERTISEMENT